Chrissy Teigen: Lepotica brez dlake na jeziku

Chrissy Teigen: Lepotica brez dlake na jeziku (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
13. 9. 2017

Chrissy Teigen ni le lepa, ampak tudi pametna punca, ki pogosto brez dlake na jeziku pove tisto, kar misli. A čeprav s svojimi izjavami včasih koga tudi razburi, sta prav ta njena iskrenost in neposrednost tisti, zaradi katerih jo imajo ljudje radi.

Enaintridesetletna Christine Diana ali na kratko Chrissy Teigen je bila rojena v mestu Delta v ameriški zvezni državi Utah, odraščala pa na različnih koncih ZDA, in to vse dokler se njena družina ni ustalila v kraju Huntington Beach v Kaliforniji.

Namesto kuharica je postala model

Tam je dekle obiskovala šolo in sanjala o tem, da bo postala učiteljica ali pa morda kuharica, saj je oboževala hrano in se je v družbi mame vedno rada vrtela po kuhinji in kuhala nove in nove jedi. A njene sanje o študiju so splavale po vodi, ko jo je pri 16 letih v trgovini z opremo za srfanje, kjer je delala, odkril fotograf, ki je tudi posnel njene prve fotografije. Dekle je s svojim eksotičnim videzom, za katerega sta kriva njena starša – oče Ron, po rodu Norvežan, in mama Vilailuck, po rodu Tajka - navdušilo vodilne pri priznani modni agenciji IMG Models, ki so dekle takoj vzeli pod svoje okrilje. Ni minilo dolgo, ko je že snemala kampanje za priznane znamke, kot so Gillette Venus, Nike, Gap, UGG Australia, Rock and Republic, Billabong in druge.

Največjo prepoznavnost pa ji je prinesla naslovnica revije Sports Illustrated leta 2010, na kateri se je dekle pojavilo v kopalkah in navdušilo. Takrat se je njena kariera tudi začela strmo vzpenjati, a poleg ponudb za nove modne kampanje so začele prihajati tudi ponudbe za delo pred kamerami. Chrissy namreč ni le lepa, temveč je tudi zelo zgovorna punca, ki zna zelo neposredno izražati svoje mnenje o tem in onem, s čimer včasih koga tudi razburi, kot je na primer Donalda Trumpa, ki jo je na Twitterju celo blokiral.

Številne druge, sploh ženske, pa je s svojo iskrenostjo navdušila, saj je odkrito spregovorila o težavah, s katerimi se spopadajo. Med drugim se je tako dotaknila strij, telesne teže, težav z zanositvijo, umetne oploditve, hujšanja po porodu, poporodne depresije in pred kratkim celo alkohola. Priznala je namreč, da je pogosto popila preveč, zato se je odločila, da se bo alkoholu odpovedala, saj škodi tako njenemu zdravju kot njeni javni podobi.

Strast do hrane je ostala

Čeprav Chrissy ni postala kuharica, hrano še vedno obožuje. Četudi je model in mora na svojo postavo paziti, ne strada. Prav nasprotno – zelo rada je in zelo rada kuha! Če je le mogoče zase in za svojo družino kuha sama, večkrat tudi preizkuša nove recepte. Tisti, ki so njene jedi že poskusili, pa pravijo, da so naravnost odlične. Kar ni nič nenavadnega.

Chrissy kuha že od malega, svoje kuharsko znanje pa je izpopolnjevala tudi na različnih kuharskih tečajih doma in v tujini. Ne nazadnje pa svojo strast do kuhanja in slastne recepte deli na svojem blogu So Delushious, napisala je knjigo Cravings, ki je v ZDA velika uspešnica; za Cooking Channel pa je posnela tudi posebno oddajo Cookies and Cocktails.

Z glasbenikom Johnom Legendom sta se preprosto ujela

Že dobrih deset let je Chrissy srečna v razmerju z glasbenikom Johnom Legendom, s katerim sta se seznanila leta 2007 na snemanju videa za pesem Stereo. Čeprav sta si bila takoj simpatična, se je ljubezen med njima razvila s časom in je morda tudi zato danes tako trdna. Par se je poročil leta 2013 na romantični poroki ob jezeru Como v Italiji, lani aprila pa sta po dolgih letih truda tudi končno postala starša. Chrissy namreč nikakor ni mogla zanositi po naravni poti, zato si je morala pomagati z umetno oploditvijo.

Par je tako dobil hčerko Luno Simone, ki pa očitno ne bo edinka. Pred časom je Chrissy namreč razkrila, da imata z možem na zalogi še en embrio, ki ga nameravata uporabiti. Že sedaj pa vesta, da bosta v drugo dobila dečka, saj sta že pred prvo nosečnostjo opravila DNK-preiskave, s katerimi je možno napovedati spol otroka.

Tina A.

Priporočamo