Chrissy Teigen objavila fotografijo dojenja in raznežila svet

Chrissy Teigen objavila fotografijo dojenja in raznežila svet (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2018

Manekenka Chrissy Teigen je znana po tem, da nima predsodkov in da ji tudi dojenje v javnosti ne predstavlja prav nobenih težav.

Chrissy Teigen že vse od prvega poroda s svojimi oboževalci deli, kako je resnično videti materinstvo in s čim vse se spopadajo mamice. Chrissy je tako v preteklosti brez sramu pokazala svoje strije in spodnje perilo, ki ga v prvih dneh po porodu nosijo mamice.

Predsodkov pa nima niti do dojenja, ki ga javno zagovarja in tudi sama je že večkrat objavila fotografije, kjer je pokazala, kako je zdaj, ko ima dva otroka videti dojenje. "Luna mi je prinesla njeno lutko, da naj jo dojim. Vse kaže, da imam zdaj dvojčke," se je šalila na Instagramu in objavila ljubko fotografijo, kjer ji njena prvorojenka Luna pomaga med dojenjem.

Kmalu po objavi fotografije, so se oglasile njene številne oboževalke in ji sporočile, da se tudi njim dogajajo podobne stvari. "Moja dveletna hčerka od mene zahteva isto, vedno, ko dojim mi prinese svojo punčko in nato moram dojiti obe," je bil le eden od komentarjev njenih razneženih oboževalcev.

Chrissy in glasbenik John Legend sta nedavno postala starša sina Milesa, leta 2016 pa se jima je rodila hčerka Luna.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 7, 2018 at 10:04am PDT