Chrissy Teigen pokazala fotografijo, kjer si črpa mleko in vse navdušila

Chrissy Teigen pokazala fotografijo, kjer si črpa mleko in vse navdušila (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2018

Ameriška manekenka Chrissy Teigen zelo odkrito govori o izzivih, ki jih s seboj prinaša materinstvo, njen mož pa jo pri vsem skupaj ves čas podpira in je na njo izjemno ponosen.

John Legend in Chrissy Teigen veljata za izjemno skladen par, ki se podpira na vsakem koraku. John ne skriva, da je na svojo ženo izjemno ponosen, Chrissy pa je znana po tem, da nikoli ne skriva, kako zelo zahtevno je lahko materinstvo.

"Vem, da je danes Dan očetov, a se moram zahvaliti moji čudoviti ženi, ki je zares neverjetna. Pelje me na večerjo, a obenem še vedno do zadnje minute opravlja materinske dolžnosti," je pod fotografijo s svojo ženo Chrissy Teigen zapisal glasbenika John Legend in seveda znova navdušil. Njegova žena je na sliki črpala mleko in tako pokazala, da slavnim mamam prav nič ni prihranjeno.

"To je videti super, še nikoli nisem videl nikogar, ki bi bil tako srečen v času, ko si "pumpa" mleko," so sledili komentarji njenih številnih oboževalcev, ki Chrissy naravnost obožujejo, saj ne skriva, da materinstvo nikakor ni le med in mleko, v preteklosti pa je odkrito spregovorila tudi o poporodni depresiji in ostalih izzivih, ki jih s seboj prinaša materinstvo.

Chrissy je leta 2016 rodila hčerko Luno, nedavno pa se je družinica povečala za še enega člana, slavni par je dobil še sina Milesa.