Christiano Ronaldo: Na krst z oboroženimi vojaki

Christiano Ronaldo: Na krst z oboroženimi vojaki (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
28. 6. 2011

Pred letom dni je nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo šokiral svet z novico, da je postal očka. Videti je bilo, kot da je šel lepega dne v porodnišnico in domov odnesel dojenčka, ki je na svet prijokal 17. junija v ZDA.

Kasneje je Portugalec povedal, da mu je sina rodila nadomestna mati, ki ji je za vse skupaj plačal poštenih 12 milijonov evrov.

Na prvi rojstni dan je očka krstil sina Cristiana mlajšega. In da pomembnega dogodka ne bi zmotili nepovabljeni gostje, so okolico kapele stražili oboroženi vojaki. Cristiana Ronalda mlajšega slavni očka skrbno skriva pred radovedno javnostjo, za malčka pa večinoma skrbita nogometaševa mati in sestra. Prvi strelec španske lige in Real Madrida je sina 17. junija krstil v kapelici v vojaškem oporišču Alcochete v bližini Lizbone. Okolica objekta je bila ves čas močno zastražena, varovali pa so jo kar pripadniki portugalske vojaške policije.

Na obredu je bila tudi Ronaldova ljubezen, 25-letna ruska manekenka Irina Shayk, s katero je nogometaš očitno zelo srečen, čeprav o poroki prav na glas ne govorita. Ob Cristianu mlajšemu je bil krščen tudi nogometašev nečak Denis.