Christie Brinkley pri 64 letih jemlje dih s svojo postavo

Christie Brinkley pri 64 letih jemlje dih s svojo postavo (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2018

Ameriška manekenka Christie Brinkley je tudi v zrelih letih prava lepotica, ki se s svojo postavo lahko postavi ob bok veliko mlajšim predstavnicam nežnejšega spola.

Ameriška manekenka Christie Brinkley si je privoščila idiličen oddih na jugu Francije, kjer ji družbo dela njena hčerka Sailor. Dekleti sta uživali v sončnih žarkih, osvežitev pa sta od časa do časa poiskali v morju.

Christie je marca praznovala že 64. rojstni dan, za svoj mladosten videz pa dobiva številne pohvale. Ameriška lepotica je v svoji karieri krasila več kot 500 modnih naslovnic, svetovno slavo pa je dosegla, ko se je pojavila v spotu 'Uptown Girl' svojega tedanjega soproga Billyja Joela.

Morda je skrivnost njenega mladostnega videza v skrbni prehrani ali pa v stalni aktivnosti. "Vedno sem pazila, kaj se je znašlo na mojem krožniku. Zaradi nenehnih potovanj je včasih težko vzdrževati redne obroke, a se trudim, kolikor je to v moji moči. Pomembno pa se mi zdi tudi gibanje, brez njega ne gre, še posebej, ko ste v zrelih letih, takrat ga telo še toliko bolj potrebuje," je v intervjuju za Daily Mail dejala slavna lepotica.