Christie Brinkley, stara 65 let, v dvodelnih kopalkah požela navdušenje!

Christie Brinkley, stara 65 let, v dvodelnih kopalkah požela navdušenje! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2019

Ameriška manekenka Christie Brinkley, ki šteje 65 let, še vedno brez težav pozira v kopalkah, saj ima tudi pri teh letih zavidanja vredno postavo.

Na svojem Instagram profilu je delila nekaj fotografih s počitnic, na katerih pozira v dvodelnem bikiniju. Njeni sledilci kar ne morejo verjeti, da je manekenka pri svojih letih videti tako čudovito.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early Morning Swim ..Fish we’re jumping Pelicans swooping by and warm Rays of Sunshine ...just soaking it all in ! #luckyhousepc

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Verjetno je k temu pripomogla genetika, pa tudi njen način prehranjevanja in vadbe, saj je vedno poudarjala pomen zdravega življenja. Svoj dan običajno začne s kozarcem tople limonade, potem pa se že loti vadbe.

Včasih je oboževala tek, a zdaj se raje loteva drugih oblik vadbe, in sicer zaradi poškodb. Občasno doma uporablja napravo za telovadbo, dviguje uteži, udeležuje pa se tudi skupinskih oblik vadbe. Nehala je jesti meso in se v zadnjem času prehranjuje vegansko. Preizkusila je več vrst prehrane, dokler ni našla tisto, ki ji najbolj ustreza.