Christina Aguilera tokrat pozirala povsem brez ličil. Bi jo spoznali?

27. 3. 2018

Ameriška glasbenica Christina Aguilera je tokrat presenetila z drugačno podobo. Navadno smo jo vajeni gledati do potaknosti urejeno, tokrat pa je pozirala povsem brez ličil.

Christina Aguilera je v svoji karieri presenetila že s številnimi stili, tokrat pa je za ameriško revijo Paper osupnila povsem brez ličil. "Vedno sem rada izkušala nove in nove stile, uživam v ličenju, a se obenem brez ličil počutim tako zelo, zelo svobodno," je dejala.

"Po naravi sem nekdo, ki je narejen za na sceno. Vedno sem v vlogi umetnika in ta občutek, ko lahko vse odvržem s sebe in pokažem svojo naravno lepoto, ta občutek vse bolj cenim," je med fotografiranjem za omenjeno ameriško revijo povedala pevka.

Med fotografiranjem so ji odstranili vsa ličila, umetne trepalnice in tako poudarili njene naravne pege, ki jih lahko vidimo le malokrat. Kljub vsemu pa se Christina vsaj za zdaj ne želi odreči ličilom. "Obožujem ličila, obožujem ličenje in rada nakupujem ličila in doma preizkušam nove in nove načine ličenja. To bi težko spremenila in temu bi se težko odrekla," je bila iskrena v intervjuju.

V intervjuju pa ni razkrila kakšno jo najraje vidi njen zaročenec Matthew Rutler, s katerim ima hčerko Summer Rain. Christina in Matthew sta se zaročila na Valentinovo leta 2014, vse od takrat pa sta srečna v objemu drug drugega.

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Mar 26, 2018 at 2:24pm PDT

Priporočamo