Cindy Crawford ima pri 52 letih takšno postavo

Cindy Crawford ima pri 52 letih takšno postavo (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2018

Ameriška manekenka Cindy Crawford je tudi v zrelih letih še vedno prava morska sirena, ki se lahko brez zadržkov postavi ob bok veliko mlajšim stanovskim kolegicam.

Cindy Crawford z družino počitnikuje v Kanadi, kjer ji družbo dela njen mož Rande Gerber in sin Presley ter hčerka Kaia.

Cindy s svojo postavo še vedno vzbuja veliko pozornosti, saj tudi pri 52 letih kaže fantastično podobo. Po tistem ko je končala manekensko kariero, je še vedno obdržala strogi režim, ki ga je bila vajena tekom uspešne manekenske kariere. "Najraje že takoj zjutraj naredim nekaj za svoje telo, če mi ne uspe oditi v telovadnico, si naredim zeleni smoothie in takoj se počutim bolje," je dejala nedavno za Daily Mail.

Poleg prehrane pa lepa manekenka redno zahaja tudi v telovadnico. "Pilates me zelo pomirja in moje telo ga obožuje, prav tako plavanje, plavam vsaj štirikrat tedensko, če pa imam čas celo vsak dan," je bila zgovorna slavna manekenka.

Zdaj že nekaj časa ne koraka več po manekenskih pistah, včasih pa še vedno posname kakšen modni oglas, le zakaj ga tudi ne bi, ko pa je videti tako osupljivo kot je bila na vrhuncu svoje kariere.