Cindy Crawford je pri 52 letih še vedno prava mladenka

Cindy Crawford je pri 52 letih še vedno prava mladenka (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2018

Nekdaj vrhunska manekenka Cindy Crawford tudi v zrelih letih še vedno rada stopi pred fotografske objektive in se tam še vedno odlično znajde.

Cindy Crawford, ki je na vrhuncu svoje manekenske kariere nosila modne revije za vse največje modne hiše, je tudi pri 52 letih še vedno prava lepotica, ki na plaži osuplja s svojo mladostno podobo.

Nedavno je na kalifornijskih plažah snemala oglas za eno od prestižnih draguljarskih hiš in dokazala, da ji leta nikakor niso prišla do živega. Cindy je bila v dolgi, črni večerni obleki videti kot na vrhuncu svoje manekenske kariere, nihče pa ne bi mogel pomisliti, da je od tedaj minilo že več kot 20 let.

Njena postava tudi po koncu uradne kariere ostaja izjemno vitka, Cindy pa priznava, da vedno skrbno pazi, kaj se znajde na njenem jedilniku. "Vse kar boste pojedli, se bo slej, ko prej poznalo na vašem telesu, zato je zelo pomembno, da naredite čim manj prekrškov," je pred časom dejala v intervjuju za revijo People. Vse se zdi, da Cindy ne naredi skoraj nobenega prekrška, saj je videti kot, da bi se čas za njo ustavil.

Priporočamo