Cindy Crawford razkriva svojo recepturo za mladosten videz kože

Cindy Crawford razkriva svojo recepturo za mladosten videz kože (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2020

Nekdanja supermanekenka Cindy Crawford je proslavila 54 rojstni dan, a še vedno osvaja pozornost s svojim brezhibnim videzom.

Številni se sprašujejo, kakšna je njena skrivnost in kako lahko ohranja tako mladosten videz.

No, eden od razlogov je zagotovo ta, da je svojo nego prilagodila letom. Danes uporablja manj make-upa, kot ga je nekoč, več pozornosti pa je usmerila k negi kože. "Mislim, da je to zame največja evolucija. Vse skupaj je prišlo intuitivno, z leti," je razkrila v pogovoru za revijo Vouge.

Dodala je, da je za njen videz ključnega pomena ohranjanje notranjega miru. "Pomembno je, da skrbite za svoje telo in um, za odnose, da imate prijateljice, s katerimi se lahko smejete in z njimi delite vse," pravi Cindy.

Pravi, da skrb za kožo vključuje čiščenje zvečer in zjutraj, toniranje in nanašanje kakovostne kreme. Dnevna krema naj vključuje visok faktor SPF. Po njenem mnenju se lahko doda še serum, če ima dama težave s kožo.

Kar zadeva make-up, je navdušena nad naravnim videzom. Oči poudari z malce maskare, obrvi pa s temnim svinčnikom. Občasno si namaže ustnice, navdušujejo pa jo svetli odtenki. Seveda ne gre pozabiti na pravilno prehrano in telovadbo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cloudy Malibu morning ☁️ 🍵

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Priporočamo