Cindy Crawford: "Žal mi je za številne gole fotografije, ki sem jih naredila."

Cindy Crawford: "Žal mi je za številne gole fotografije, ki sem jih naredila." (foto: Revija Lisa) Revija Lisa
7. 4. 2018

Ameriška manekenka Cindy Crawford je v nedavnem intervjuju razkrila, da obžaluje, ker se je tekom svoje kariere tolikokrat razgalila pred fotografskimi objektivi.

V intervjuju za ameriško revijo Town & Country je dejala, da ji je žal za nekatere gole fotografije, ki jih je naredila v svoji dolgoletni karieri. "Žal mi je, danes jih verjetno ne bi naredila," je dejala Cindy, ki zdaj daje dragocene karierne nasvete svoji hčerki in sinu.

"Ne želim si, da bi se moji otroci kasneje obračali nazaj in obžalovali svoja pretekla dejanja. Želim ju opogumiti, da bi zavestno usmerjala svoji karieri, a vidim, da na ta korak še nista pripravljena," je dejala lepa manekenka, ki ima sina Presleyja in hčerko Kaio. Oba sta šla po stopinjah svoje slavne mame, Cindy pa priznava, da jo velikokrat prosita za nasvete.

❤️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Mar 25, 2018 at 9:35am PDT

"Seveda me skrbi za njiju dva, če smo iskreni imata moja otroka veliko srečo, ker v svet mode ne vstopata kot dva povsem neznana obraza," je dejala Cindy, ki priznava, da budno pazi na njiju in da se vsi zavedajo, da bodo imeli opravko z njo, če bi se jima v svetu mode zgodilo karkoli slabega.

Cindy zase trdi, da ni stroga mama, a da vseeno želi, da se ji hčerka čim pogosteje javi, ko je ni doma. "Če mi v 15 minutah ne odgovori na moje sporočilo, ji pošljem samo eno črko in klicaj. Takrat ji napišem, da mi mora takoj odgovoriti, v nasprotnem pa jo bom začela iskati tako, da bom sledila njen račun za taksi," je še dodala Cindy, ki je izjemno ponosna na karieri svojih dveh otrok.

Priporočamo