3 stvari, ki jih morate vedeti o Clintovi ločitvi

Clint in Dina Eastwood v Parizu v začetku oktobra 2013. (foto: profimedia) profimedia
25. 10. 2013

Po razburkani jeseni zakonca Eastwood vseeno vztrajata pri ločitvi.

1. Dina želi popolno skrbništvo za njuno hčerko Morgan

Dina je postopek za ločitev (ponovno) sprožila 22. oktobra. Razlog je "copy-paste" večine zvezdniških ločitev: nepremostljive razlike. Ločitev poteka na sodišču v Kaliforniji, Dina pa v postopku želi popolno skrbištvo za njuno 16-letno hčerko Morgan. Da se bosta Clint in Dina resnično razšla, je bilo presenečenje predvsem zato, ker je Dina 7. oktobra takrat vložene ločitvene papirje umaknila, češ, da s Clintom ostajata skupaj in da "nepremostljive razlike" niti niso tako... nepremostljive.

Poroča Washington Post.

2. Koliko otrok imas res Clint Eastwood?

Clint Eastwood ima sedem otrok (za katere ve). Dina Eastwood se je razumela z vsemi, Scott (sin, ki ga ima Clint Eastwood s stevardeso Jacelyn Allen Reeves) in Francesca (hčerka, ki jo ima Clint z igralko Frances Fisher) naj bi Dino celo oboževala. Kako pozitivni so njihovi odnosi, je bilo moč videti tudi v resničnostnem šovu Mrs. Eastwood and Company, skupna druženja pa so včasih končala tudi na njenem Twitterju profilu:

3. Kdo je Dina Eastwood?

Clint in Dina sta se spoznala, ko je bila ona še novinarka na TV postaji KSBW v Kaliforniji, za katero je s Clintom nekega dne morala posneti intervju. Ni bila rojena v premožni družini, zato se je morala boriti za vsak dolar. Njena skromnost in hvaležnost se z milijoni družinskega denarja nista razblinili. Takole je lani poleti uživala v obleki za 10 dolarjev:

Mimogrede, 83-letni Clint Eastwood je trenutno že skupaj z novim dekletom, 42-letno Erico Tomlinson-Fisher. Erica se je tudi že preselila v njegovo graščino v Los Angelesu, za lažjo mobilnost pa ji je kupil srebrnega Mercedesa.