Conrad Murray grozi Jacksonovi družini

Conrad Murray (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 7. 2013

"Pravite, da želite resnico? Pazite, kaj si želite, ker na resnico niste pripravljeni, lahko bi bila pohujšljiva," je družini Jackson in podjetju AEG sporočil Conrad Murray, zdravnik, ki je v zaporu, ker je dal Michaelu Jacksonu smrtonosni odmerek anestetika propofol.

Conrad noče pričati v tožbi Katherine Jackson proti podjetju AEG, ki je organiziralo Michaelovo poslovilno turnejo, ki se ni nikoli zgodila, ker je prej umrl.

"Prosim vas, nehajte me vabiti na sodišče. Če ne boste naredili tega, kar vam pravim, vas opozarjam, da se ne boste imeli lepo. Uničil vas bom," družini Jackson sporoča Murray, ki se sklicuje na peti amandma ameriške ustave, ki mu omogoča, da se brani z molkom.

Conrad namreč noče pričati, da ne bi slučajno inkriminiral samega sebe, glede na to, da je vložil pritožbo in zahteva, da prekličejo odločitev sodišča, da je kriv za uboj.

Dr. Conrad Murray tokrat že drugič grozi družini Jackson, da bo razkril podrobnosti o Michaelovem odnosu z družino: "Moje besede jemljite kot neposredno nuklearno grožnjo. Kar je preveč, je preveč."

Priporočamo