Courteney Cox: Po 40. letu je lepota na spolzkih tleh

Vir: Lea
29. 9. 2011

Pri 47 letih je igralka videti enako dobro kot pol mlajše ženske, zato je vsakič zanimivo prisluhniti njenim nasvetom za ohranitev mladostnega videza.

V intervjuju za revijo New Beauty, katere naslovnico krasi, je delila svoje skrivnosti z bralci in razkrila, da štirikrat tedensko vadi po metodi Tracy Anderson. Andersonova je znana kot osebna trenerka megazvezdnic, kot so Madonna, Gwyneth Paltrow in Kate Hudson, in ima svoje fitnese na številnih lokacijah v ZDA in Veliki Britaniji.

Nekdanja zvezdnica serije Prijatelji, ki je v nemirnih zakonskih vodah z Davidom Arquettom, pravi, da se v glavnem prehranjuje zdravo: ‘’Včasih malo goljufam in si privoščim testenine, kruh in maslo, jem veliko sira in oreškov, kar verjetno ni najboljša ideja.’’ Običajno zjutraj spije samo kavo, za kosilo si omisli lahkotno piščančjo solato in zrezek, za večerjo pa si privošči piščanca ali ribo z zelenjavo. Pravi pa, da je treba trdo trenirati, če hočeš biti lep v zrelih letih: ‘’Ko prestopiš mejo štiridesetih, je lepota na spolzkih tleh, a življenjske izkušnje in znanje, ki smo jih pridobili, lahko poskrbijo, da z leti postajamo seksi.’’