Vsi so mislili, da bo princ Harry to lepotico odpeljal pred oltar, na koncu jo je povabil na svojo poroko

30. 5. 2024
Deli

Danes je Cressida Bonas videti takole.

Bivše dekle princa Harryja, Cressida Bonas, je pritegnila pozornost na poroki v Benetkah, kar nas je spomnilo na njuno ljubezensko zgodbo. Manekenka in igralka Cressida Bonas je javnosti najbolj znana kot nekdanja punca britanskega princa Harryja. Čeprav je njuna zveza že davno končana, Cressida še vedno vzbuja pozornost, kjerkoli se pojavi.

Pretekli vikend so jo paparaci posneli med vkrcavanjem na čoln v Benetkah skupaj z drugimi gosti na poroki milijarderja Davida Winterja in njegove izbranke Georgie Irwin, ki je potekala na otočku Le Certosa. Lepa blondinka je nosila elegantno bronasto obleko z eno odkrito ramo, visok razporek pa je razkril njene vitke noge.

Profimedia

Spomnimo, princ Harry in Cressida sta bila par od 2012 do 2015, spoznala pa sta se prek njegove sestrične, princese Eugenie. Nekoč se je špekuliralo, da bo Harry ravno njo odpeljal pred oltar, a Cressida ni bila pripravljena na ogromno medijsko pozornost in vse, kar prinaša vstop v kraljevo družino, kar je tudi odločilo o koncu njune zveze. Harry je nato spoznal Meghan Markle in ostalo je zgodovina.

Cressida se je po razhodu vrnila k bivšemu fantu, markizu Harryju Wentworth-Stanleyju, s katerim se je poročila leta 2020, leta 2022 pa sta dobila sina Wilburna.Nekdanji par je po razhodu ostal v prijateljskih odnosih. Cressida je bila celo na Harryjevi in Meghanini poroki leta 2018, prav tako pa Harry ni zamudil njene.

Preberite še: 

Zdaj je že jasno, da je Katarina Čas noseča in tukaj so vse podrobnosti

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik