Cristiano Ronaldo in Georgina: Izbirala naj bi poročno obleko!

Cristiano Ronaldo in Georgina: Izbirala naj bi poročno obleko! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
3. 12. 2018

Očitno bo v zakonski stan skočil eden najboljši nogometašev na svetu Cristiano Ronaldo. Zaročil je svojo Georgino, ki baje že izbira poročno obleko.

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo sta se spoznala leta 2016. Zgodilo naj bi se v nekem Guccijevem butiku, kamor je Cristiano prišel po nakupih. Eni sicer pravijo, da naj bi se spoznala na eni od zabav v Madridu.

No, kakorkoli že, lepotica mu je bila takoj všeč in potrudil se je, da sta ostala v stikih. No, danes je ta mlada ženska, ki ima komaj 22 let, mama njune hčerke Alane Martine. Ima pa Cristiano še tri otroke, ki mu jih je rodila nadomestna mati, osemletnega sina Cristiana Ronalda Jr. in dve leti stara dvojčka Evo in Matea. Kdaj in kje bo poroka, ni znano, naj bi pa Georgina že pospešeno pomerjala poročne obleke.

Cristiano Ronaldo

Španski mediji so izbrskali kar nekaj o lepotici. Preden se je pričela ukvarjati z manekenstvom, je trenirala ples. V Londonu je želela študirati angleščino. Njen oče naj bi bil prekupčevalec z mamili, ki je deset let celo odsedel v zaporu. Trenutno mlada družina živi v Italiji v Torinu, kjer Ronaldo igra za tamkajšnji klub Juventus.

Ni pa to edina zaroka uspešnega nogometaša. Leta 2016 se je 'zaročil' s podjetjem Nike, ko je z njimi podpisal doživljenjsko pogodbo, kot nekoč košarkarja Michael Jordan in LeBron James. Portugalski nogometaš bo tako do konca življenja od podjetja dobil 24 milijonov evrov. V starem dogovoru je imel le sedem milijonov.

Besedilo: Sandra Bratuša

Priporočamo