Cristiano Ronaldo se kot oče dobro znajde

Cristiano Ronaldo se kot oče dobro znajde (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
15. 7. 2017

Na začetku junija je nogometni svet prevzelo ganljivo vzdušje. Postal je bogatejši za nov podmladek – dvojčka Matea in Evo portugalskega nogometnega virtuoza Cristiana Ronalda. Kot je spreten z žogo na zelenici, tako dobro se znajde v očetovski vlogi: "V rokah držim novi ljubezni svojega življenja," je čustveno dejal postavni 32-letnik.

Portugalski zvezdnik nogometnih zelenic je pred kratkim postal bogatejši za še eno lovoriko. Tokrat malce drugačno, pa vendar – postal je novopečeni očka dvojčkoma in s svojimi oboževalci na družbenih omrežjih delil prikupno fotografijo.

"Neizmerno sem srečen, da lahko v rokah držim novi ljubezni svojega življenja," je čustva nemudoma izlil znani lomilec ženskih src. Čeprav ni bilo takoj znano, katerega spola sta prikupna novorojenčka, je bilo s fotografije mogoče sklepati, da sta na svet privekala fantek in punčka. Oblečena v moder in rožnat pajacek sta spokojno počivala v očetovem naročju. Po še neuradnih informacijah ameriških tabloidov jima je ime Mateo in Eva. Čeprav bo skrb za dvojčka nedvomno dvojni zalogaj, številni menijo, da je Ronaldo odličen očka, ki svojim otrokom omogoča le najboljše.

Naj malce osvežimo spomin – temnolasec se je s starševsko vlogo prvič srečal leta 2010, ko je svetu sporočil veselo novico, da je dobil svojega prvega potomca, malega Cristiana Ronalda mlajšega. Mali nogometni entuziast, ki že veselo stopa po očetovih stopinjah, bo letos upihnil osmo svečko na rojstnodnevni torti. Ime njegove matere sicer nikoli ni pricurljalo v javnost, čeprav se je še precej po rojstvu fantka pojavljalo na tisoče govoric.

Zlobnim jezikom se je postavni nogometaš vedno spretno postavil po robu: "Mati mojega otroka želi ostati anonimna. V dogovoru z njo bom prevzel popolno skrbništvo nad sinom." Tudi tokrat polno ime matere javnosti ni poznano, znano je le, da je nadomestna mati in v resnici ni Ronaldova partnerica. Trenutno naj bi srce nepoboljšljivega ženskarja in osvajalca grelo komaj 22-letno dekle, ki sliši na ime Georgina Rodriguez. Odraščala naj bi na severovzhodnem delu Španije, v majhnem mestecu Jaca blizu Pirenejev. Iskrice med njima naj bi preskočile že ob koncu minulega leta, ko so ju novembra zvedavi paparaci ujeli na številnih zmenkih, med drugim tudi v zabaviščnem parku Disneyland v Parizu.

Ronaldo ima pač rad mlada in lepa dekleta – Georgina naj bi po tem, ko se je profesionalno predajala treniranju plesa, presedlala v manekensko kariero in študij angleškega jezika v Londonu. In čeprav se prah okoli novega nogometnega naraščaja še ni polegel, se že pojavljajo nove govorice. O Georgininem menda nosečniškem trebuščku.

Cristiano Ronaldo

Ameriški tabloidi menijo, da je temnolasa lepotica že pet mesecev v veselem pričakovanju (rok poroda naj bi imela oktobra). Kakorkoli že, Ronaldova pozornost je le nekaj dni po rojstvu popolnoma usmerjena v mladi bitji. Izpustil je celo pomembno nedeljsko reprezentančno tekmo proti Čilu, samo zato, da bi čas lahko preživel z njima: "Trener reprezentance je tako razumevajoč, da tega ne bom nikoli pozabil," je zapisal na svojem profilu na Facebooku. "Vesel sem, da lahko z njima končno preživim dragocene trenutke." Priznal je še, da je bil vedno nesporno v službi nacionalne ekipe, s telesom in dušo, in to še vedno ostaja, a zdaj je v ospredje stopil pomembnejši dejavnik, vloga za vse življenje. Čestitamo!

Začela je kot varuška

Georgino označujejo za tipično ženo premožnega športnika, a za številne ostaja skrivnost, da se je, še preden je spoznala multimilijonarja v Veliki Britaniji, preživljala kot varuška. Tabloidi so namreč izbrskali oglas, prek katerega je iskala delo v južnem predelu prestolnice: "V Bristolu živim v gosteh pri družini in pomagam pri skrbi za dve hčerki." Družina, ki ji je gostoljubno odprla vrata v svoj dom, se je pozneje preselila, ona pa našla delo v Guccijevem butiku.

Lovi ga roka pravice

Ni vse tako popolno, kot je videti navzven. Kljub blišču, ki ga doživlja nogometni zvezdnik, je na začetku meseca postal žrtev španskih preiskovalcev davčnih utaj – na Deviških otokih naj bi ustanovil podjetje, da bi se izognil plačevanju davkov v vrednosti približno 17 milijonov ameriških dolarjev. Za primerjavo – samo v zadnjih 12 mesecih mu je s športom in kampanjami uspelo v žep pospraviti skoraj sto milijonov dolarjev, s čimer spet prednjači na Forbesovi lestvici športnih zaslužkarjev. Sam pa vse očitke kršenja davčnih obveznosti zavrača ...

Priporočamo