Cristiano Ronaldo si želi več otrok: Družina s sedmimi otroki je res popolna!

Cristiano Ronaldo si želi več otrok: Družina s sedmimi otroki je res popolna! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
31. 1. 2018

Prejšnje leto bo v spominu nogometnega zvezdnika zapisano z zlatimi črkami. Ne le da se je v poletnih mesecih razveselil rojstva dvojčkov Eve Marie in Matea, temveč je novembra na svet prijokala še deklica Alana Martina, ki jo je povila njegova draga Georgina Rodriguez. Lepotička, ki je osvojila nogometaša, kar sije od veselja, kot je zaupala v nedavnem intervjuju, pa je popolnoma zaljubljena v malčico, ki je še utrdila vez med njo in Ronaldom.

Pred dobrim letom in pol so bile prve strani časopisov polne zgodb o novi ljubezni portugalskega nogometnega virtuoza, ki sicer ni prav rad delil svojega zasebnega ljubezenskega življenja z javnostjo.

Georgina Rodriguez je hitro osvojila Portugalčevo srce, kmalu pa jo je sprejela tudi Ronaldova družina. Čeprav so številni mislili, da gre za muho enodnevnico, se je kmalu izkazalo, da nogometaš misli resno, temnolaska se je odlično razumela z njegovim sinom Cristianom mlajšim, po prihodu dvojčkov, ki ju je rodila nadomestna mama, pa je skrbela tudi za Evo Mario in Matea. Manekenka se je v vlogi mame odlično znašla in ni minilo prav dolgo, ko je odjeknila novica, da se bo družinica povečala še za enega člana. Na začetku novembra je tako na svet prijokala Alana Martina, ponosni očka pa je fotografijo iz porodne sobe z velikim veseljem delil z oboževalci. Vse od takrat je javnost spremljala novopečeno mamico, ki se je odločila svoje veselje in občutke deliti v težko pričakovanem intervjuju za revijo Hola.

"Otroci so naše veselje. Ko se zbudiva, jih najprej objameva in poljubiva, potem pa jih posadiva v njihove male stole in jih opazujeva med zajtrkom. Poskrbiva, da imajo vse, kar potrebujejo. Tako je ves dan," je lepotička povedala in razkrila nadvse ljubeč odnos, ki ga z Ronaldom gojita do otrok. Nogometaš je ob prihodu iz porodnišnice svojo drago presenetil z večerjo, na kateri so se zbrali vsi njeni bližnji, zaradi česar se je počutila še bolj ljubljeno kot kdaj prej.

"Ko smo prišli iz porodnišnice, me je presenetil z večerjo, na kateri so se zbrali vsi bližnji. Počutila sem se kot najsrečnejša ženska na svetu," je priznala Georgina, ki je blaženo pozirala za naslovnico skupaj s svojo prvorojenko. Simpatična deklica hitro raste, prav tako hitro pa se tudi spreminja. "Komu je podobna? Dobro vprašanje! Mislim, da je videti kot jaz, ima moje obrvi, oči, ušesa ... Toda ko se je rodila, je bila bolj podobna očku. Tako hitro se spreminjajo," je španskim novinarjem zaupala nogometaševa boljša polovica, ki uživa v prvih mesecih materinstva.

Po mamičinah besedah je punčka tudi zelo pridna, saj le redko zajoka: "Alana Martina je svetnica. Čudovito se obnaša, zajoka le, kadar je lačna. Zelo je smešna. Kadar išče mleko, odpre usta, pokaže jezik in poskrbi za smešen zvok. Vsakič znova se zaljubim." Lepotička je ob tem še povedala, da je zaljubljena v prav vse otroke v hiši, saj je vsak izmed njih v obdobju, ki je nekaj posebnega. Nove družinske članice se je še prav posebej razveselil tudi Ronaldo, ki je sodeloval tudi pri izbiri imena. Kot je povedala Georgina, je ona izbrala ime Martina, Ronaldu pa je bilo všeč ime Alana. "Ime sva izbrala skupaj. Da sva ugodila obema, sva se odločila, da bo deklica imela obe imeni," prizna z nasmeškom na obrazu.

Najsrečnejša ženska na svetu

Rojstvo dojenčice ju je še močneje povezalo, njuna zveza pa, če verjamemo temnolaski, še nikoli ni bila tako srečna. Georginino življenje se je v hipu spremenilo, pred časom neznana manekenka, ki je delala v prodajalni priznane blagovne modne znamke, je čez noč postala ena izmed najbolj iskanih manekenk, čeprav po njenih besedah to še zdaleč ni največja sprememba.

"Našla sem ljubezen. Zelo dobro se dopolnjujeva. Najino razmerje je naravnost čudovito. Kadar je ob meni, imam vse, kar potrebujem. Počutim se ljubljeno. Mislim, da ljubezen premaga vse," pove ganjeno in doda: "Ne glede na to, kako si videti, je najpomembnejše zdravje. In to vsak dan zahtevam od Boga, zdravje za svojo družino." Očitno pa si nogometašev sin Cristiano mlajši želi še nekaj več. Rad bi namreč imel šest bratcev in sestric, tega mnenja pa je tudi nogometaš, ki je priznal, da bi bila s sedmimi otroki družina resnično popolna.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story3/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 3/2018

Story 3/2018, od 18. 01. 2018