Cristiano Ronaldo: V pričakovanju četrtega otroka

Cristiano Ronaldo: V pričakovanju četrtega otroka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
31. 7. 2017

Eden od najboljših nogometašev vseh časov, 32-letni Cristiano Ronaldo, uresničuje željo po veliki družini. Pred kratkim je svetu predstavil komaj rojena dvojčka, zdaj pa je potrdil, da s svojim dekletom pričakuje četrtega otroka

Kar nekaj časa se je ugibalo, ali je 22-letna Georgina Rodriguez, novo Cristianovo dekle, v veselem pričakovanju ali ne. No, zdaj je vse te dvome razblinil kar Cristiano, ko je povedal, da bosta z Georgino postala starša. Nogometaš je že oče sedemletnega Cristiana mlajšega in mesec dni starih dvojčkov, fantka Matea in punčke Eve. Vse tri otroke je rodila nadomestna mati, ni pa jasno, ali je šlo za isto žensko. Na novinarski konferenci ga je eden od novinarjev naravnost vprašal, ali se veseli, da bo četrtič očka, in Ronaldo je veselo odvrnil, da zelo.

"Družina je zame prva. Moj sin je najpomembnejša stvar v mojem življenju. Za njim je nogomet. Denar pride po tem," je razkril tujim medijem, še ko je imel samo enega otroka, in dodal, da bodo vsi njegovi otroci, ki jih bo imel, brez dvoma deležni velikega razkošja. "Ima personaliziran dres s številko sedem, prav takšen, kot je moj. In vsakič, ko zadenem gol, ga namenim njemu," pravi nogometaš, ki na tekmah poskrbi za posebno varovanje za sina. "Sicer pa ga ne želim razvaditi. Hočem mu privzgojiti prave vrednote." Ronaldo je odraščal v revščini, njegovi otroci pa bodo v bogastvu. "V otroštvu me niso razvajali z darili, so me pa s pozornostjo," je povedal in do neke mere bo tudi sam to počel.

Cristiano je pogosto tudi govoril, da ga odbijajo glamurozne manekenke, dekleta, ki se napijejo, in tista, ki so povsem plitka. Ne mara niti takih, ki se oblačijo ceneno in ki se ves čas trudijo biti le zapeljiva. "Taka dekleta so zame patetična," pravi. No, vseeno pa je bil vedno v zvezah le z lepoticami. Spomnimo se samo lepe Iryne Shayk, ki je zdaj z igralcem Bradleyjem Cooperjem in je pred kratkim postala mamica. Pa tudi njegovo zadnje dekle, Georgina Rodriguez, je prava rasna lepotica. Očitno pa ga je tako očarala, da bo ona prva, ki bo postala mama otroka in bo z njim tudi uradno v zvezi. O poroki sicer se še ne govori, ni pa izključeno, da bosta po tem, ko se otrok rodi, skočila tudi v zakonski stan.

Da je družina zanj vse, pove to, da za svojo zelo lepo skrbi. Mami je na primer na Portugalskem kupil hišo, ki je vredna več kot pol milijona evrov. Hiše je kupil tudi sestram. Sicer pa pravi, da za njegovo premoženje skrbijo njegovi najbližji družinski člani, ki jim popolnoma zaupa. Veliko časa tudi preživijo skupaj in zdaj, ko ima Cristiano že tri otroke in četrtega na poti, bodo skupaj še več časa in še bolj povezani.

Sandra Bratuša

Priporočamo