Cristiano Ronaldo: V veselem pričakovanju?

Kadar ne teka za žogo, je namreč vdan očka, ki hodi po sina v šolo, mu bere pravljice za lahko noč in uživa v skupnih obedih. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
16. 6. 2017

Svet je pred dnevi prevzela nogometna evforija, medtem ko so kot prikovani pred malimi ekrani spremljali boj na zelenici, ki je odločal o naslovu prvaka elitnega evropskega tekmovanja Liga prvakov. Madridski Real je z zelenice odkorakal z drugim zaporednim naslovom, ki je vidno ganil tudi zvezdnika belega baleta Cristiana Ronalda, slednji pa se je na tekmi kar dvakrat vpisal med strelce in ob tem postal edini nogometaš, ki je zadel na kar treh finalih Lige prvakov.

Portugalski reprezentant se je sicer na igrišču že večkrat izkazal za zelo čustvenega, medtem ko s sledilci le redko deli utrinke iz zasebnega življenja. Slednjega si brez paparacev, ki prežijo pred njegovo hišo, skorajda ne predstavlja več.

Jeseni so bili tako na preži Portugalca in njegove sveže ljubezni Georgine Rodriguez. Parček se je spoznal junija na zabavi Dolce&Gabbana, in čeprav so številni menili, da je mlada dama le muha enodnevnica v življenju nogometaša, jih je parček kmalu utišal z nekaj vročimi poljubi sredi Pariza.

Dvaindvajsetletna lepotička je tako s polno paro zakorakala v življenje nogometnega zvezdnika in se z njim sprehodila po rdeči preprogi na podelitvi nagrade za najboljšega nogometaša po izboru mednarodne nogometne federacije ter zmagoslavje dragega kronala s prisrčnim poljubom. Vse od takrat sta bila pod budnim očesom medijev, ki so tudi temnolasko zasledovali po madridskih ulicah.

Cristiano Ronaldo

Georgina se je namreč odlično spoprijateljila z Ronaldovim sinom Cristianom mlajšim, ki je sicer plod ljubezni z neznanko. Kljub temu je nogometaš s sinom razvil nadvse zaščitniško razmerje in ga vzel pod svoje okrilje. Pred leti je v dokumentarnem filmu razkril svojo drugo, očetovsko plat. Kadar tako ne teka za žogo, je namreč vdan očka, ki hodi po sina v šolo, mu bere pravljice za lahko noč in uživa v skupnih obedih. Mali Cristiano je tako deležen vse ljubezni, če pa gre verjeti zadnjim govoricam, naj bi se v prihodnje družinica še povečala.

Zvezdnik Reala je namreč na družabnih omrežjih objavil fotografijo, na kateri pozira s svojo boljšo polovico, medtem ko njuni roki sumljivo počivata na njenem trebuščku. Takoj so vzklile špekulacije o nosečnosti, ki so bile še glasnejše po njunem zadnjem oddihu na Korziki. Na fotografijah italijanskih medijev je namreč dobro viden trebušček simpatične Georgine, ki naj bi po poročanju nekaterih novinarjev pod srcem nosila dvojčka.

Na novico se je seveda odzvala Dolores Santos, nogometaševa mama, ki po vseh teh letih ostaja velika sinova zaupnica. "To je nesmisel. Saj le držita roke na trebuhu, in kolikor vem, Cristiano ne bo vnovič očka. Seveda upam, da se bo v prihodnosti razveselil novega otroka, saj si tudi sam tega močno želi. Zdaj, ko ima denar, si to lahko tudi privošči," je priznala Dolores, ki je sina spremljala s tribun tudi v Cardiffu. Georgina in mali Cristiano mlajši sta zvezdnika belega baleta po koncu finalnega obračuna poiskala na zelenici, Portugalec pa je po zaključnem sodnikovem žvižgu stekel v objem svoji dragi in ji ob koncu izročil tudi medaljo. Veseli trenutek so seveda ovekovečili tudi fotografi, prav tako je slika preplavila družabna omrežja.

Napisala Nika Arsovski
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 24/2017

Story 24/2017, od 08. 06. 2017