Črni plašč Meghan Markle je povzročil veliko slabe volje, britanska javnost je bila zgrožena

Črni plašč Meghan Markle je povzročil veliko slabe volje, britanska javnost je bila zgrožena (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2019

Modna oblikovala Stella McCartney si je privoščila napako, ki jo bo verjetno še lep čas pomnila.

Pretekli konec tedna so v Londonu obeleževali dan spomina na padle v prvi svetovni vojni, slovesnosti pa se je seveda udeležila tudi kraljeva družina.

Kraljeva tradicija veleva, da morajo biti kraljeve dame na ta dan v črnini in tega pravila se je strogo držala tudi vojvodinja Meghan Markle, ki je za slovesnost izbrala plašč britanske modne oblikovalke Stelle McCartney, saj je vedela, da se tako ne bo nikomur zamerila.

A Meghan Markle si seveda ni mislila, da se bo zaradi njega plašča dvigovalo toliko medijskega prahu, sama pa pri vsem skupaj ni prav nič kriva. Vse je tokrat zakuhala kar sama Stella McCartney, ko je na svojem uradnem Instagram profilu objavila povsem neprimeren komentar.

"Zelo sem počaščena, da je vojvodinja za dan spomina izbrala moj plašč iz kolekcije jesen/zima 2019," je zapisala in objavila fotografijo Meghan Markle.

Ni bilo treba prav dolgo, da je britanski javnosti prekipelo na Instagramu. Številni so bili izjemno razočarani, da je slovesnost ob spominu za padle v vojni izrabila za lastno promocijo. Kritike so bile tako zelo glasne, da je Stella kaj kmalu pod težo kritik umaknila omenjeno objavo.

Stella si bo verjetno še dolgo zapomnila svojo zadnjo objavo, a kakorkoli že, zdaj vsi vedo kje je Meghan dobila svoj čudovit plašček in promocija je v vsakem primeru uspela.

Priporočamo