Cruz Beckham pri 11-tih že izdal prvi singel!

Cruz Beckham pri 11-tih že izdal prvi singel! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
27. 12. 2016

Presenečenje pa tako! Mali Cruz Beckham bo očitno šel po stopinjah svoje slavne mame Victorie Beckham, saj je začel prepevati. In ne le to! Enajstletnik je nedavno tudi izdal svoj debitantski singel If Every Day Was Christmas, ki se že vrti na radijskih postajah.

Izkupički od prodaje singla bodo šli v dobrodelne namene, in sicer za pomoč prikrajšanim mladim v Veliki Britaniji. Fant si je pesem, ki govori o tem čudovitem prazniku, izbral predvsem zato, ker božič preprosto obožuje in ga najraje preživlja s svojo družino. Vsekakor njegov prvi singel ne bo tudi zadnji, saj ima fant še velike načrte in tudi dobrega menedžerja Scooterja Brauna, ki je do uspeha pomagal tudi Justinu Bieberju. Tudi zato se mnogi že sprašujejo, ali ne bo prav mali Beckham njegov naslednik.

Nad njegovim glasbenim ustvarjanjem sta navdušena tudi starša Victoria in David, ki sta nanj zelo ponosna ter ga na glasbeni poti podpirata, saj vidita, da fant v tem zelo uživa. Victoria je priznala, da sta z možem to, da njun sin zna peti, ugotovila po naključju, ko je fant med vožnjo z avtomobilom začel prepevati.