Čustvena Severina svojo pesem podarila sinu Aleksandru

Čustvena Severina svojo pesem podarila sinu Aleksandru (foto: Promo foto) Promo foto
5. 11. 2019

"To je zelo lepa pesem, z njo se lahko poistoveti vsak starš in tudi vsak človek … Ko mi je Miloš poslal pesem, je v meni vzbudila čustveni vulkan in takoj sem se odpravila na snemanje. Sporočilo pesmi je brezpogojna ljubezen," je vse skupaj v uvodu povedala Severina.

Miloš pa je nato pojasnil, kako je prišlo do sodelovanja: "Severina me je letos poklicala in me vprašala, če bi ji lahko napisal lepo, čustveno pesem. Razmišljal sem o tematiki in kako naj napišem nekaj novega. Odgovor se je skrival v meni, čeprav tega nisem vedel. Ko pogledam Severino, vidim veliko zvezdo, umetnico, ki je pred vsem tem na prvem mestu mama, ki se bori za dobrobit svojega otroka, poleg tega pa se je primorana boriti proti raznim negativnim ljudem, ki ji poskušajo otežiti borbo in spore. Odgovor se je skrival v meni, tudi jaz sem starš, vem, kakšna čustva so to – vedno sem si jih želel preliti v pesem. Tako je nastala nova pesem in zaradi tega sem zelo srečen."

Pesem so Severinini najbližji sodelavci razglasili za najbolj čustveno Severinino balado do sedaj – pesem nosi tudi zelo osebno sporočilo – posvečena je njenemu sinu Aleksandru. Naj kot zanimivost še povemo, da je bil videospot za to čustveno pesem posnet v Ljubljani, režiral ga je Nejc Levstik, ki je tudi režiser Severinine prihajajoče turneje The Magic Tour.

Priporočamo