Damiano (Måneskin) poskrbel, da se o njem govori: Samo poglejte TO drzno kombinacijo, nekateri so se držali za glavo

Damiano (Måneskin) poskrbel, da se o njem govori: Samo poglejte TO drzno kombinacijo, nekateri so se držali za glavo (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2021

Po zmagi na Evroviziji je skupina Måneskin doživela pravo eksplozijo priljubljenosti.

Veliko zaslug za ta neverjeten uspeh pa ima ravno frontman omenjene skupine, nadvse nenavadni Damiano David. S svojim slogom odrske prezence razbija stereotipe, zato ne preseneča dejstvo, da na družbenih omrežjih - Twitterju, TikToku, Facebooku in Instagramu debate o njem ne pojenjajo.

Njegov videz je prava osvežitev - Damian se zdi mešanica nekdanjih glam rockerjev in sodobnih, mladih pevcev, zato postavni Italijan velja za pravo osvežitev na evropskem glasbenem prizorišču. Skupina nastopa po evropskih prestolnicah - gostovali so že v Berlinu, Goteborgu in Kopenhagnu, potem pa je na vrsto prišel Pariz, kjer si je pevec privoščil posebno modno kombinacijo in z njo marsikoga presenetil.

Odločil se je za kratko krilo s karo vzorcem, ki ga je kombiniral z belo srajco. Ostali člani skupine so bili v hlačah. Njegova pojava je spet povzročila pravi vihar na družbenih omrežjih. Oglasili so se številni fantje in moški, ki so prepričani, da promovira napačne vrednote, medtem ko so dekleta navdušena nad njim in njegovo neverjetno energijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maneskinlovem_

"Pravi moški si bo samozavestno nadel krilo in se ne bo počutil nič manj možato zaradi tega. Nisem verjela, da bom to kdaj rekla, a ta našminkani moški v ženskih oblekah mi je všeč," se je glasil eden od komentarjev. Ne glede na vse odzive, tako pozitivne kot negativne, pa se številni strinjajo z dejstvom, da so koncerti skupine Måneskin odlični ter da je njihov pevec res izjemen.

Priporočamo