Daniel Radcliff: Novo življenjsko obdobje

Vir: Story
27. 12. 2010

Daniel Radcliff je fant, ki šteje komajda 21 pomladi, a se je že zapisal v filmski svet.

Imel je srečo, da so ga izbrali za film o Harryju Potterju, ki mu je prinesel neverjetno bogastvo. Takšno, ki ga marsikateri igralec ne zasluži v celotni karieri.

Ob koncu leta se znašel na vrhu lestvice najbolje plačanih zvezdnikov v Veliki Britaniji. Slavni igralec naj bi bil po grobih ocenah vreden kar neverjetnih 45 milijonov angleških funtov in pol.

Sledi mu britanska igralka Keira Knightley, ki je letos zaslužila kar 30 milijonov funtov. Na tretjem mestu se je znašla še ena zvezda iz filmov o Harryju Potterju, 20-letna Emma Watson, ki se lahko pohvali z dobrimi 20 milijoni funtov. Čeprav je mlad, se je Daniel že pred nekaj leti odselil od staršev.

“Rad živim sam, čeprav se moram na to še vseeno navaditi,” pravi Daniel, “pospravljati in čistiti za sabo ni tako preprosto … Sicer pa živim samo 15 minut stran od staršev, kar pomeni, da se kar pogosto videvamo.”

Desetletna delovna doba je veliko za nekoga, ki ima 21 let. “Zadnjih deset let je bila moja služba Harry Potter. Zato je bil trenutek, ko smo se morali posloviti, zelo čustven. Mislim, da smo imeli vsi malce rosne oči. Ekipa je bila odlična in postali smo pravi prijatelji. Zdaj pa se bo treba navaditi na drugačen življenjski ritem. Imam samo dve možnosti: lahko sem prestrašen ali pa vznemirjen zaradi tega, kar me še čaka. In izbral sem to drugo.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story