Danijela Martinović izdala skrivnost, kako se izogniti potrebi po sladkem

Danijela Martinović izdala skrivnost, kako se izogniti potrebi po sladkem (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
Vir: Story
22. 7. 2017

"Včasih sem vsak dan pojedla nekaj sladkega, košček čokolade ali žličko čokoladnega namaza," pove hrvaška zvezdnica Danijela Martinović.

Pred pol leta ji je prijatelj zaupal skrivnost, kako se izogniti potrebi po sladkem. "Odkar zjutraj spijem kavo z medom, nimam več nikakršne želje po sladkem. To drži že štiri mesece," pove hrvaška pevka Danijela Martinović, ki smo jo srečali v najstarejšem zasebnem medicinskem centru Barsos, kamor energična pevka redno hodi na celostne preventivne zdravniške preglede:

"Pri bolezni je po navadi tako, da nas dohiti, ko najmanj pričakujemo, zato je preventiva vedno najboljša izbira. Najraje bi prvi medicinski center obiskala kar vsake tri mesece. A če vsakodnevno skrbim za svoje zdravje, je dovolj, da pridem na pregled dvakrat na leto," razlaga Danijela.

Čeprav je vitka, mora tudi ona skrbeti za svojo postavo. Zaradi dela, pri katerem vsakodnevno porabi ogromno energije, mora biti tudi dobro telesno pripravlja. "Če ponoči ješ sladko, ima manj kalorij," se pošali zdravnik.

Med smehom Danijela doda: "A kaj, ko imam toliko nastopov, ki trajajo pozno v noč." V Barsosu, ki ima za sabo že 26-letno tradicijo, pravijo, da bi se vsi morali zavedati pasti stresnega in hitrega življenja. Zato v povsem prenovljenih prostorih s sodobno opremo z nasmehom sprejmejo vsako stranko, se ji v celoti posvetijo in tudi spremljajo njeno zdravstveno stanje. "Pri njih se počutim kot kraljica in vem, da bodo dobro poskrbeli zame, če bo karkoli narobe z mojim zdravjem," z zanosom doda simpatična pevka.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story28/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 28/2017

Story 28/2017, od 06. 07. 2017