Danijela Martinović posluša elektronsko glasbo

21. 7. 2013 | Vir: Lea
Deli
Danijela Martinović

"Poslušam vse zvrsti glasbe, tudi elektronsko. Didžejevske ikone, kot so Armin van Buuren, Avicii in Guetta, imajo danes status, kakršnega so imele nekoč rokovske zvezde. Prišla sem, ker sem želela videti vso to produkcijo," je svoj obisk festivala Ultra Europe na splitskem stadionu Poljud pojasnila Danijela Martinović.

Poljud je bil minuli konec tedna svet v malem. Več kot 60.000 ljubiteljev elektronske glasbe iz 76 držav je na festivalu Ultra Europe, največjem partiju, ki so ga doslej organizirali na Hrvaškem, treslo prelep splitski stadion. Britanci, Španci, Nemci, Avstrijci, celo Američani, Kanadčani in Avstralci ter seveda Slovenci so evforično plesali ob glasbi največjih imen elektronske glasbe.

Med njimi je bila tudi pevka Danijela Martinović, ki ni želela zamuditi dogodka leta v svojem rodnem mestu. "Prvič sem na tako velikem dogodku! To je slika Splita, kakršne še nismo videli. Po vsem mestu se čuti ta mladostna energija in zares prekrasno je videti toliko gostov z vsega sveta, ki so samo zaradi glasbe dopotovali v Split," je svoje vtise z novinarji delila Danijela in dodala, da je srečna, ker je končno tudi v živo slišala razvpitega švedskega didžeja Aviciija.

"Poslušam vse zvrsti glasbe, tudi elektronsko. Didžejevske ikone, kot so Armin van Buuren, Avicii in Guetta, imajo danes status, kakršnega so imele nekoč rokovske zvezde. Prišla sem, ker sem želela videti vso to produkcijo, ki slovi kot najboljša na svetu. Glede na to, da se dogaja tako blizu, si ne bi oprostila, če tega ne bi videla," je še dejala simpatična Splitčanka.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu