Ta pri nas zelo znana pevka najprej pokazala fanta, zdaj pa sporočila še to lepo novico

3. 1. 2024
Deli
Ta pri nas zelo znana pevka najprej pokazala fanta, zdaj pa sporočila še to lepo novico (foto: Barbara Reya)
Barbara Reya

Hrvaška pevka Danijela Martinović ne skriva, da je bilo leto 2023 za njo zares čarobno.

Preteklo leto je bilo za splitsko pevko in pisateljica Danijela Martinović v mnogih pogledih uspešno - izdala je knjigo "Tuš duše", ki so jo priznani literarni kritiki pohvalili, občinstvo pa jo je sprejelo z navdušenjem. Njena knjiga je najbolj brana hrvaška avtobiografija, med svetovnimi avtobiografskimi naslovi pa je bila na Hrvaškem celo na drugem mestu – pred princem Harryjem.

Leto si bo zapomnila tudi po nagradi »PARdonna 2023«, ki jo je prejela kot ženska z izjemnimi dosežki. Z Markom Škugorjem je posnela duet Ono nešta, ki je takoj osvojil radijski eter, pa tudi vrhove glasbenih lestvic. In kar je najpomembneje - mir je našla pri svojem partnerju, kriminalističnem inšpektorju Josipu Plaviću.

"Letošnje leto je moj življenjski dokaz, da gre vse lahko in da se vse postavi na svoje mesto, ko se sledi namenu duše. Ničesar nisem pričakovala, samo predala sem se. Občutek imam, da so vse te čudovite stvari darila, ki so mi padla v roke. Samo razprla sem roke in bila sem izjemno hvaležna," je za hrvaško Glorio povedala Danijela. Pravi, da je najbolj ponosna na čudovite koncerte, po toliko letih kariere pa se ji zdi, da je navezala nov stik z občinstvom.

Šest mesecev po tem, ko je izdala knjigo Tuš duše, se namerava posvetiti drugačni promociji – srečevati ljudi v živo in jim pripovedovati svoje zgodbe in spoznanja, saj si prizadeva, da bi bila promocija knjige tudi izmenjava izkušenj. Novo skladbo bo predstavila konec februarja, dogovorjena pa je tudi že za številne koncerte. Njeno srce je polno tudi, ko razkriva načrte na zasebnem področju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

"V tem mesecu se nameravava z Josipom odpraviti na termalno jezero Héviz na Madžarsko, najbolj pa se veselim najine hiše v rožah, o kateri sanjam že zelo dolgo. Končno bo pripravljena spomladi, ko se bova skupaj vselila tja," je še povedala hrvaška pevka Danijela, ki ne skriva, da je po razhodu s Petrom Grašom našla novo srečo in da je zdaj povsem pomirjena.

Preberite šeZdaj je o princesi Anni na dan prišlo tisto, kar so mnogi že nekaj časa šepetali

Na dan prišel nov posnetek Luke Dončića v družbi male princeske in mnogi so se kar stopili

Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti

Bonus video: Dr. Metka Kuhar je v tokratni epizodi Modre sobe gostila odvetnika Zorana Stankića Rupnika, strokovnjaka z občutljivim pristopom pri pravnem zastopanju in zaščiti otrok, ki so se znašli v težavnih, pogosto travmatičnih okoliščinah. Zoranova kariera obsega različne, a medsebojno povezane vloge kolizijskega skrbnika, pooblaščenca otrok žrtev v kazenskih postopkih, zagovornika mladoletnih storilcev kaznivih dejanj, člana strokovnega sveta v Hiši za otroke, člana skupine za spremembo Družinskega zakonika.

V zadnjih letih vse bolj na pomenu pridobiva pristop, utemeljen na razumevanju travme. Ta pristop ima vedno večji pomen tudi v pravni praksi, še posebej pri zastopanju otrok. Poudarja potrebo po razumevanju, kako travma vpliva na posameznike in kako lahko ta znanja pomagajo pri učinkovitejšem in bolj sočutnem zastopanju otrok v pravnih postopkih.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu