David Beckham ima opsesivno-kompulzivno motnjo!

Vir: Lea
5. 11. 2017

Nogometaš, ki je igral za Manchester United, Real Madrid in tudi za Milan ter Paris Saitn Germain, velja za enega najbolj seksi in elegantnih moških na svetu.

Skupaj s soprogo Victorio Beckham sta pravi modni tandem. Javnost pa bolj malo ve o težavi, s katero se David spopada že dolga leta. Ima namreč obsesivno-kompulzivno motnjo. In kaj to pomeni? V njegovem domu mora biti vse po parih. Če ima na primer v hladilniku tri pločevinke neke pijače, eno odstrani ali pa doda.

David Beckham: Opsesivno- kompulzivna motnja

David ve povedati, da je na primer, ko je še igral za Real Madrid in je tam živel sam, vstajal sredi noči in sesal preprogo v svojem domu ter jo ravnal, da je bila v liniji s parketom. "Preprogo sem sesal tako, da so bile linije na njej kot na nogometnem igrišču. Tudi ko sem doma, to počnem. Victoria me je velikokrat ujela, ko sem sesal preproge po hiši, ko so otroci šli že spat. In to toliko časa, da so bile vse linije lepo poravnane," govori David odkrito o motnji, ki ga pesti že dolga leta. Verjetno je imel kar veliko dela s sesanjem glede na to, da imata s soprogo kar štiri otroke, ki se podijo po hiši.

David Beckham: Opsesivno- kompulzivna motnja

Zadnja leta se trudi to svojo neprijetno motnjo, kakor ji pravi, nekako nadzorovati. Veliko se ukvarja s humanitarnim delom, potuje po svetu in je sploh pravi poslovnež, ki svojo karizmo in vpliv s pridom uveljavlja tako na zasebnem kot poslovnem. Najbolj pa uživa, ko lahko pomaga drugim, kakor pravi sam.