David Beckham iskreno o kraljevem dojenčku

David Beckham (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
9. 8. 2013

David Beckham, nekdanji nogometni superzvezdnik, je velik ljubitelj otrok. Tudi sam ima tri sinove in leto dni staro hčerko. Pravi, da mu družina pomeni vse in da se bo zdaj, ko ne igra več nogometa, še bolj posvečal njej. Zato je spregovoril tudi o Williamu in Kate ter o njunem dojenčku.

David je tudi osebni prijatelj princa Williama in vojvodinje Kate. "Poglejte samo, kako je William iz malega navihanega fantka zrastel v popolnega džentelmena," pravi David in dodaja, da je to za mladega očeta zelo pomembno.

"Oba s Kate bosta odlična starša malemu Georgeu oziroma otrokom, ki jih bosta zagotovo še imela. Preden je rodila, se je nogometaš celo javno pošalil, da če bo sin, naj ga imenujeta David, ker je to zelo lepo ime.

"Seveda je bila to šala," pravi David. "S princem Williamom in njegovo Kate ter njegovim mlajšim bratom, princem Harryjem, smo veliki prijatelji. Z njimi to ni težko, saj so krasni ljudje in povsem preprosti, ne glede na to, da prihajajo z angleškega dvora," razlaga David.

Skupna ljubezen do športa

Poleg tega jim je skupna tudi ljubezen do športa. Oba princa sta namreč velika športnika, in to od malih nog. Princ Harry pa je poleg vsega še vojak, kar pomeni, da mu urjenje ne dela nobenih težav.

Z Williamom pa se je David še bolj zbližal lani med poletnimi olimpijskimi igrami v Londonu. Sicer pa pravi, da ima poleg žene, otrok, staršev in starih staršev samo še tri dobre prijatelje.

Za enega vemo, da je to igralec Tom Cruise, za preostale pa David javno ne razkrije, kdo so. Glede na njegovo pripovedovanje pa bi to z lahkoto bil princ William.

Sicer pa so pred kratkim Davida Beckhama z družino ujeli na jahanju. Fotografije z družinskega izleta si lahko ogledate TUKAJ.

Priporočamo