David Beckham odkril, kakšen oče je v resnici princ Harry

David Beckham odkril, kakšen oče je v resnici princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2020

Nekdanji profesionalni nogometaš David Beckham je nedavno razkril, kakšen je princ Harry kot oče in ali uživa v novi vlogi.

Princ Harry le lani prvič okusil čare očetovstva in zdi se, da mu je ta vloga pisana na kožo. V vlogi očeta malega princa Archieja se odlično znajde in to je opazil tudi nogometni superzvezdnik David Beckham.

"Mislim, da v vlogi očeta izjemno uživa, o tej temi tudi vedno govoriva, ko se kje srečava. Ko si starš, se ti v življenju vse spremeni in to je potrebno sprejeti," je bil za ameriške medije iskren David Beckham, ki je ponosni oče štirih otrok.

"Harry je zares izjemna osebnost in to je najpomembnejša stvar, zelo sem vesel, ko ga vidim kako odrašča kot osebnost in kako se spreminja kot oseba v katero se vsak oče želi preobraziti," je dodal Beckham. "Vsak oče si želi, da bi bil do svojih otrok ljubeč in to vidim v njemu, mislim, da je čudovit oče."

Princ Harry nikoli ni skrival, da se z otroci odlično razume in v preteklosti je na kraljevih dogodkih velikokrat postal zvezda med otroci, ki so komaj čakali, da se jim posveti. Vse se zdi, da je te lastnosti prenesel tudi v vlogo očeta in za zdaj mu gre odlično.

Priporočamo