David Beckham: Popolni očka

Vir: Lea
22. 8. 2011

Ves zaljubljen razkazuje svojo hčerkico Harper Seven, s svojimi sinovi kot za stavo divja okoli in je skrajno zabaven ter smešen. David Beckham je popoln družinski oče. In še kuhati zna!

Ja, bi vse skupaj sploh lahko bilo še bolj ljubko?! Po tem, ko je David Beckham na svojem profilu na Facebooku objavil fotografijo, na kateri je s pred kratkim rojeno hčerkico povsem iz sebe od sreče, mala Harper Seven pa v slogu tipične dojenčice miži, je slavni nogometaš naredil še korak naprej.

Da bi še prekosil svojo podobo popolnega družinskega očeta, se je fotografiral med ‘akcijo’ v kuhinji. Za svoje najljubše, ženo, hčerkico in tri sinove, je pripravil rižoto in dokazal, da ni spreten le na nogometnih zelenicah, ampak tudi za štedilnikom.

Sanjski oče in mož

“Malenkost, ki sem jo naredil prej … Domača rižota za mojo družino,” je zapisal pod fotografijo. Z rdečimi lici se navdušeno smeji v fotoaparat, pod njim pa veselo vre v loncu. Previdno, David, rižota se ne sme predolgo kuhati … Navdušenje nad trdnimi družinskimi vezmi temelji na vzajemnosti – dan pozneje so mu njegovi trije sinovi Romeo, Cruz in Brooklyn spet ploskali kot nogometašu. S tribune so si v družbi Davidove sestre Joanne ogledali tekmo med očetovo ekipo LA Galaxy in Columbus Crew, stegovali roke visoko v zrak in spodbujali svojega ‘daddyja’.

Nekdanji kapetan angleške izbrane vrste vse od rojstva Harper Seven na igrišču nosi rožnate nogometne čevlje, ki imajo ob straneh izpisana imena vseh štirih otrok. Medtem ko je na igrišču povsem osredotočen na svoj glavni poklic, pa se je po končani tekmi spet izkazal kot družinski človek. Kot sanjski oče in soprog.

Za neko otroško oddajo se je šalil s priljubljenima stripovskima junakoma Phineasom in Ferbom, goltal (neprave) insekte in se pustil dražiti pred kamerami. “Gromozanska zabava,” je o tem napisal na svoji strani. Ko gre za otroke, se zdi, da izgine vsa resnost, ves ‘ubijalski nagon’ profesionalnega nogometaša. To dokazuje tudi videoposnetek omenjene oddaje, ki je že zaokrožil po svetu in Davida prikazuje kot nekakšno komično figuro.

Kje je Victoria?

Ob vsem tem pa ne vidimo in slišimo prav veliko novega o njegovi ženi Victorii Beckham. Odkar je po carskem rezu povila Harper Seven, je kar nekako utonila v pozabo. Daily Star se je razpisal o tem, da je nekdanja ‘spajsica’ že najela zvezdniško trenerko Tracy Anderson.

Po poročanju medijev je Posh že pred rojstvom komaj čakala, da končno začne dieto, s katero naj bi se na hitro znebila odvečnih kilogramov, ki so se ji nabrali med nosečnostjo. To ji je v preteklosti uspelo že trikrat, in to na skoraj nerazložljiv način.

Pač, tudi ona hoče biti popolna mama, pa čeprav po svoje. Prijazni David pa se je domislil še nečesa zelo posebnega in poskrbel tudi za tiste, ki bi radi podoživeli njihovo družinsko idilo – po tem, ko je fotografija njegove rižote na Facebooku izzvala nešteto komentarjev, je na svoji strani za oboževalce objavil recept.