David Beckham sina že drugič spravil v nevarnost

Za volanom ni ravno spreten (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
14. 11. 2013

V javnost so pricurljale podrobnosti nesreče, ki jo je povzročil David Beckham, ki tako rekoč pred hišnim pragom v Los Angelesu ni prilagodil hitrosti in se je zaletel v drug avto.

Da je odličen športnik, je 38-letni upokojeni nogometaš David Beckham dokazal večkrat, med drugim tudi s tem, da je dvakrat zasedel drugo mesto v izboru FIFE za nogometaša leta. Ko gre za spretnost za volanom, pa Becksu verjetno nikoli ne bo pripadel naslov voznika leta.

Pred kratkim je zakrivil manjšo prometno nesrečo pred svojim domom na Beverly Hillsu, kjer je s svojim črnim terenskim vozilom range rover sport prehitro pripeljal z dovoza svoje hiše in se zaletel v hondo acuro, ki jo je vozila neznana ženska. Na sovoznikovem sedežu je sedel njegov 14-letni sin Brooklyn, a na srečo nihče od vpletenih ni bil poškodovan. David je šel takoj nazaj domov in tam mirno počakal policiste, ki so prispeli po nekaj minutah.

Policista sta ga takoj prepoznala

"Slišal se je zares močan udarec in mislili smo, da bo škoda večja. Nismo mogli verjeti, ko smo zagledali Beckhama. Sploh ni bil razburjen. Ko je opazil, da so se ljudje začeli zbirati okoli hiše, je pobegnil vanjo. Dokler ni prispela policija, ni prišel ven," je povedal eden od očividcev.

Policist in policistka, ki sta prispela na kraj zločina, pa kar nista mogla skriti nasmeška, ko sta videla, kdo je glavni akter nesreče. Zvezdnik je policista in soudeleženko prijazno povabil v svoje luksuzno domovanje, kjer so izpolnili vse potrebne papirje. Škoda je bila jasno vidna na hondi in na odbijaču range roverja, ki ga je David kupil leta 2010 in katerega vrednost je ocenjena na 57 tisoč evrov.

To ni bila prva nesreča

Za slavnega očeta in njegovega najstarejšega sina pa to ni bila prva prometna nesreča! Pred dvema letoma sta doživela trk na eni od najprometnejših avtocest v Los Angelesu. Čeprav je imel tudi tedaj v črnem kadilaku escaladu ob sebi Brooklyna, je po besedah očividcev vozil prehitro in neprevidno, saj je drugim voznikom ves čas 'sekal' pot. Takrat se je zaletel v zadnji del mitsubishija, ki naj bi vozil prepočasi na prehitevalnem pasu. Voznik je po nesreči čutil bolečine v vratu, zato so ga prepeljali v bolnišnico, David in Brooklyn pa sta jo odnesla brez poškodb.

"Čeprav obžalujemo prometno nesrečo, Davida policija ne obtožuje prometnega prekrška," je takrat sporočil njegov predstavnik. Incident se je zgodil ravno v času, ko se je Beckham vrnil iz Velike Britanije, kjer se je s soprogo Victorio udeležil kraljeve poroke princa Williama in Kate Middleton. Poškodovana jeklena konjička pa Davidu seveda ne povzročata kakšnih posebnih skrbi, saj ima impresiven, približno 800 tisoč evrov vreden vozni park, v katerem se med drugim bleščijo porsche 911 turbo, rolsrojs, bentley in kadilak.