David Beckham z novim imidžem žanje nove uspehe!

David Beckham z novim imidžem žanje nove uspehe! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
16. 2. 2018

David Beckham je te dni upravičeno vesel, saj je zabeležil nov poslovni uspeh. Spremenil pa je tudi pričesko in znova navdušil ...

Vsa družina je vesela in je čestitala Davidu. Čeprav so dnevi aktivnega nogometa že zdavnaj mimo, pa se David še zdaleč ni poslovil od svoje ljubezni. Po štirih letih trdega dela je namreč postal večinski lastnik nogometnega kluba Miami Major League Soccer.

Velik del svojega do zdaj zasluženega denarja je nekdanji nogometaš vlagal v profesionalni nogomet v Ameriki. Hkrati je vedno govoril, da se nekoč želi z družino preseliti v Miami ter se posvetiti tamkajšnjemu klubu. V Miamiju je tako predstavil projekt nogometnega kluba, ki se bo vključil v ligo MLS. Nekdanji kapetan angleške reprezentance je prav tako poudaril, da načrtujejo igranje od leta 2020 naprej.

"O tem projektu sem sanjal nekaj let, in ko sem dobil priložnost, sem jo takoj zgrabil. Poleg tega mi je Miami zelo všeč, saj je to prav posebno mesto. Sestavil bom najboljšo ekipo v ligi," je dejal 42-letni nogometni zvezdnik. Tudi v Ameriki je imel zavidanja vredno nogometno kariero, saj je za Los Angeles Galaxy igral kar šest sezon. Davidu je uspelo zbrati skupino vlagateljev, ki v njegovem projektu vidijo velik potencial.

Nov imidž, nov uspeh

Nogometaš pa je postregel še z eno novostjo, z osveženim videzom. Zdaj je s kratko pristriženimi lasmi in v elegantni obleki videti kot pravi poslovnež. Zadnjih nekaj let je imel daljše lase, so bili pa nad videnim vsi prijetno presenečeni. Kot pravi maneken, je dejal nekdo.

Na dogodek je David prišel s starejšim sinom Brooklynom, ki v New Yorku študira fotografijo, preostali del družine pa mu je čestital prek Instagrama. Prav tako so mu srečo zaželeli znani športni obrazi, kot so Serena William, 23-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam, sprinter Usaian Bolt, kar osemkratni olimpijski prvak, ki se je celo pošalil, da lahko pride igrat v ekipo, podajalec New Englanda Tom Brady in še mnogo drugih zvezdnikov, med drugim Will Smith in Jennifer Lopez. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo