David Beckham zaradi sina planil v jok

David Beckham zaradi sina planil v jok (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2018

David Beckham je svoj 43. rojstni dan preživel v krogu družine. Manjkal je edino Brooklyn Beckham, ki trenutno živi in študira v New Yorku. A, če je mislil, da bo Brooklyn zamudil njegov rojstni dan, se je pošteno zmotil.

David Beckham je svoj 43. rojstni dan preživel v krogu svoje družine, v eni od prestižnih londonskih restavracij. Družina si je privoščila okusno kosilo, David pa ni pričakoval, da so mu njegovi družinski člani za rojstni dan pripravili tako zelo lepo presenečenje. Sredi kosila je v restavracijo prišel njegov sin Brooklyn in planil v očetov objem. 

David ni skrival, da se je sinovega obiska izjemno razveselil, še več, bil je na robu solz, saj so bila čustva enostavno premočna. Brooklyn že nekaj časa živi in študira v ZDA, zato se oče ni nadejal, da se jim bo pridružil ob praznovanju njegovega rojstnega dne. Presenečenje je bilo zares skrbno pripravljeno, saj ga je družina skrivala celo pred ostalimi družinskimi člani. Mala Harper Seven tako sploh ni vedela, da bo njen starejši bratec prišel iz New Yorka in z njimi preživel nekaj dragocenih družinskih uric. Vsekakor je bilo presenečenje veliko, sreča ob praznovanju rojstnega dne pa naravnost popolna.