David Hasselhoff: Punca noče imeti otrok z njim

Davidova 32-letna izbranka Hayley Robert pravi, da se počuti, kot bi bila stara 20 let, in da si še ni pripravljena ustvariti družine. (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
4. 3. 2013

David Hasselhoff, zvezdnik nekdaj izredno priljubljene serije Obalna straža, ima z bivšo soprogo Pamelo Bach dve hčerki, 22-letno Taylor in 20-letno Hayley, trenutno pa je v zvezi z 32-letno Hayley Roberts.

Vse lepo in prav, a težava je v tem, da Hayley noče imeti otrok z njim, ker meni, da je še vedno premlada za družino. »Želim si imeti družino, a če ne bi mogla imeti otrok, ne bi bila pretirano razburjena. Morda se bodo stvari spremenile čez tri ali pet let, morda bom takrat razmišljala drugače, a zdaj se počutim, kot bi bila stara 20 let. Ko bom pripravljena, bom enega otroka rodila, druge pa posvojila,« je izjavila Hayley, ki je še razkrila, da v njenem dveletnem razmerju z 28 let starejšim igralcem ne primanjkuje strasti.

»Čeprav mislim, da se o tem ne govori, lahko povem, da je kemija med nama neverjetna. Najraje vidim, ko David nosi kratke hlače in pokaže svoje lepo telo. To obožujem!« je še dejala Hayley in dodala, da je svojemu slavnemu partnerju šele pred pol leta prvič rekla, da ga ima rada.