David in Victoria Beckham: Grozi jima nova zakonska kriza

David in Victoria, ki imata štiri otroke, Harper, Romea, Cruza in Brooklyna, se očitno ne znajdeta najbolje, kadar sta ločena.            
 (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
22. 2. 2013

Naslednje mesece bo David Beckham preživel daleč stran od svoje soproge Victorie. Ob tem se prebujajo slabi spomini, saj se je parček v podobni situaciji enkrat le za las izognil katastrofi.

Po tem simpatičnem nastopu ga človek preprosto mora imeti rad. "Nič počasnejši nisem, saj nikoli nisem bil posebej hiter," je odlično razpoloženi David Beckham zbijal šale na srečanju z novinarji v pariški bolnišnici Pitié-Salpêtrière. Sledil je seveda krohot vseh zbranih. V omenjeni bolnišnici je imel David rutinski zdravniški pregled, ki ga morajo opraviti vsi igralci, ko pridejo v nov klub, in ga je seveda prestal z odliko.

To pomeni, da bo do 30. junija lahko igral za svoj novi klub Paris Saint-Germain in da bo morda lahko še zadnjič dokazal, da je vrhunski nogometaš, ne pa le najbolj oboževana modna ikona iz športnega sveta. Sedemintridesetletnik bi lahko za svoje usluge zaslužil približno 3,5 milijona evrov. Poudarek je na besedici lahko, saj je v Parizu naznanil, da bo vsoto, ki jo ima zapisano v pogodbi, podaril neki francoski dobrodelni organizaciji za otroke. Ob tem razkritju so si nekatere ganjene medicinske sestre morale obrisati nekaj solzic z lic. Ah, ta David!

Zaradi dolgčasa je varal
V Londonu, ki je po slovesu od Los Angelesa postal nova domača 'baza' Beckhamovih, pa bi lahko odločitev o igranju za Saint-Germain poskrbela za solze drugačne vrste. Za solze razočaranja. In za solze skrbi. David in Victoria sta bila v zadnjem času tako zelo srečna in ravno ko sta začela uživati v skupnem življenju v Londonu, se je na obzorju pojavil naslednji izziv, zaradi katerega bi se vse skupaj utegnilo porušiti. Victoria se z bolečino v srcu spominja, kaj se je zgodilo, ko je svojemu možu nazadnje dovolila, da se je za daljši čas preselil v drugo mesto.

Leta 2003 je Becks iz Manchester Uniteda prestopil k madridskemu Realu, kar je bil za ambicioznega športnika seveda velik izziv. Victoria si je prihranila selitev v njej neljubo Španijo. Namesto tega je raje sem ter tja iz Londona poletela proti Madridu. Pozneje se je na njeno grozo izkazalo, da to ni bila dobra poteza. David ima sicer neskončno dobrih lastnosti, a sposobnosti, da bi se zabaval sam, ni med njimi. Kmalu po selitvi je začel tožiti, da se počuti osamljenega. Da mu je tako zelo dolgčas, da v svoji hotelski sobi stalno igra playstation.

Kmalu pa se je namesto z igricami začel zabavati s svojo osebno asistentko. Privlačno hčerko diplomata Rebecco Loos, ki je rahlo podobna njegovi Victorii, mu je neka agencija poslala z namenom, da bi Davidu pomagala pri navajanju na Madrid in vživljanju v španski način življenja. To je Rebecca štiri mesece počela zelo intenzivno. Potem pa se David preprosto ni več mogel spopadati s slabo vestjo, ki ga je ves čas razjedala, in je Victorii menda kar po telefonu v solzah povedal vse o svoji aferi.

Kar je Rebecca pozneje povedala za britanski časnik Daily Mail, pa je bilo prav gotovo uničujoče za Victorijino samozavest. David naj bi ji v povprečju poslal 30 vročih seksualnih SMS-sporočil na dan. Poleg tega naj bi bil neverjetno pozoren ljubimec, ki jo je razvadil in popolnoma zadovoljil v vseh pogledih. Z njim je menda počela stvari, ki jih njegova soproga prav gotovo ne bi počela. In kadar se je ob njem zbudila v hotelski sobi, natančneje v postelji, v kateri je sem ter tja prenočila tudi Victoria, jo je ljubeče 'pital' z jagodami. V obdobju, ko je vse to prišlo na dan, je Victoria delovala žalostno in obupano. Kadar si je sploh upala zapustiti hišo, seveda.

Vmešal se je Tom Cruise
Zaradi največje krize v sicer stabilnem zakonu je dobro uigrana 'ekipa' Beckhamovih skoraj razpadla. Morda se lahko prav sinu Cruzu, ki je luč sveta ugledal leta 2005, zahvalita, da sta se pobotala in se ponovno zbližala. Je vse skupaj le še grda preteklost, ki se ne more nikoli več ponoviti? Ni nujno. Zdaj se je parček namreč znašel pred enako življenjsko situacijo kot takrat. Možnost, da se neljubi dogodki iz preteklosti ponovijo, skrbi celo dobrega družinskega prijatelja, hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisea.

Tudi zato je Davidu ponudil, da z njegovim zasebnim letalom gulfstream IV poleti proti Londonu, kadar se mu bo pač zahotelo. Tega, da bo Victoria pogosto odpotovala v Pariz, David namreč ne more pričakovati. Verjetno si sicer ničesar ne želi bolj goreče od tega, da bi bila čim pogosteje ob svojem soprogu, a kot uspešni modni oblikovalki v vzponu ji kronično primanjkuje prostega časa.