Davor Radolfi je pričaral božič v latino ritmih

Davor Radolfi je pričaral božič v latino ritmih (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
25. 12. 2016

Priljubljen hrvaški pevec Davor Radolfi je letos priklical božič že en mesec prej. V novi pesmi in spotu Od Božiča do Božiča nam je za marsikoga najbolj priljubljen praznik v letu prinesel prej, ker želi razširiti pozitivno energijo in veselje, ki se v teh dneh čuti povsod po svetu.

"Pesem je v značilnih latino ritmih in govori o ljubezni ter ljubljeni osebi, ki sem ji pustil sporočilo ravno za božič," je povedal Radolfi. Tekst in glasbo je za pesem napisal sam, aranžma pa je delo Tomislava Modrića. "Ko govorimo o božiču, sem takšen kot vsi ostali, veselim se nakupovanja daril, ki pa so bolj znak pozornosti in želje, da uganem želje najdražjih. Od novega leta pa si vedno želim, da bi bilo prihajajoče leto boljše kot prejšnje," je še izdal šarmantni pevec. Za pesem je Davor posnel tudi videospot, ki je že tretje sodelovanje z njegovo mlajšo hčerko Leo, ki se ukvarja z režijo, drugače pa stopa po očetovih stopinjah, saj je pevka v zelo priljubljeni hrvaški skupini Judette. Novo pesem bo Davor Radolfi v živo predstavil na koncertih, ki ga čakajo do konca leta v Sloveniji in na Hrvaškem, prav tako pa je ponosen, da bo sodeloval na velikem božičnem koncertu Želim život fundacije za Ano Rukavino.

Zgodba Ane Rukavine se je namreč Radolfija globoko dotaknila, ko je bil v bolnišnici zaradi poškodbe, ki jo je dobil pri košarki, in je bral o mladi ženski, ki se je z vsemi silami trudila premagati zahrbtno bolezen, a je bila žal bolezen močnejša od nje. "Vse, kar sem občutil v tistem trenutku, sem napisal v pesmi 'Ja sam na tebe ponosan' in sem jo poklonil Anini materi," je povedal pevec, ki mu hvalospeve pojejo tudi Slovenci, saj je pred štirimi leti v Mariboru iz Drave rešil utapljajočega se dečka. In medtem, ko ga imajo številni za junaka, ostaja Radolfi skromen in ponižen ter pravi, da bi po njegovem mnenju vsak človek drugemu priskočil na pomoč v dani situaciji.

Anja Kontrec