Tori Spelling: Dean ne ve, kaj bi rad

22. 5. 2014 | Vir: Lea
Deli

Tori Spelling, nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills, 90210, in njen soprog Dean McDermott sta z romantično večerjo proslavila obletnico poroke. Dean je svoji dragi ob tej priložnosti podaril pisan diamantni prstan, ki jo je menda navdušil, kmalu zatem pa je vse pokvaril.

Kljub številnim težavam, ki so se začele zaradi njegovega skoka čez plot, se je do nedavnega zdelo, da igralca Tori Spelling in Dean McDermott, ki sta se poročila 7. maja 2006 na Fidžiju, še nista vrgla puške v koruzo in da ne nameravata opustiti namere, da bi rešila zakon. Resnici na ljubo nimata ravno veliko razlogov za veselje in slavje, a sta kljub temu praznovala osmo obletnico poroke, kar sta zaokrožila z romantično večerjo v restavraciji Katsu-Ya v Encinu. Ko se je že zdelo, da bo njuna zgodba doživela srečen konec, pa je Dean poskrbel za še en preobrat.

Najprej prstan, potem prepir

Gledalcem resničnostnega šova True Tori, ki spremlja zasebne težave slavnih zakoncev, se je dolgo časa zdelo, da se Dean na vso moč trudi, da bi si povrnil izgubljeno zaupanje svoje soproge, ki ga je izgubil s skokom čez plot. V skladu s tem je svetlolaso igralko tudi letos presenetil z dragocenim darilom. Ker je svoji srčni izbranki prav za vsako obletnico zakona doslej podaril prstan cenjenega oblikovalca nakita Neila Lana, se je tudi letos odločil, da bo ostal zvest tradiciji in se držal preverjenega recepta. Za mamo štirih otrok je izbral 18-karatni prstan v vintidž stilu, okrašen s pisanimi diamanti. "Dean je želel ohraniti tradicijo in obletnico zakona ter njuno ljubezensko zgodbo proslaviti s posebnim, prelepim zlatim prstanom. In ta je zares krasen z veliko barvami.

Všeč mu je bilo, da je pisan, želel pa je tudi diamante. Je zelo trendi in drugačen. Hotel je nekaj posebnega, nekaj, kar ima določen pomen. Tori se je želel odkupiti s prekrasnim prstanom. Zdel se je vzhičen, da ji ga bo dal. Pozneje mi je poslal sporočilo, v katerem je napisal, da je Tori navdušena, da ji je prstan všeč. Rekla je, da je izmed vseh, ki jih je dobila do zdaj, ta njen najljubši," se je razgovoril zlatar. Vse lepo in prav, če bi Dean vedel, kaj sploh hoče. A očitno ne ve. V eni zadnjih epizod je po burnem prepiru s Tori, zaradi katerega so tekle tudi solze, namreč ves razburjen oddrvel iz hiše in enemu od snemalcev priznal: "Ne vem, človek, ne vem več, ali si sploh še želim biti v tem zakonu." Ja, možakar je več kot očitno precej zmeden, zato lahko upravičeno domnevamo, da se ta ljubezenska žajfnica še ne bo prav kmalu razpletla.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu