Dekolte Christine Hendricks številka ena na svetu

Christina Hendricks (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Story
12. 5. 2013

Čedalje bolj priljubljena igralka Christina Hendricks, ognjevita rdečelaska, ki nas navdušuje v seriji Oglaševalci in ki je pred kratkim dopolnila 38 let, še zdaleč ni tipična hollywoodska suhica, saj je znana po svoji razkošni baročni postavi.

Oglaševalci je fenomenalna televizijska serija, ki bi jo moral gledati vsak moški. Fantastični dialogi, pravi dedec Don Draper, pitje alkohola, predvsem škotskega viskija, v delovnem času, cigarete, cigare, seks s tajnicami ... Le kdo si ne bi želel živeti v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, v času gospodiča Draperja?

Ne glede na to, kako zelo uživamo v sami seriji, pa ne moremo zanikati, da vendarle še nekoliko bolj uživamo v vsaki sceni, v kateri se pojavi glavna tajnica Joan Harris oziroma Joan Holloway, ki jo igra Christina Hendricks.

Prav vsak gib rdečelaske z bujnimi oblinami je preprosto zapeljiv in v vsakem pravem moškem prebudi vse mogoče in nemogoče fantazije, povezane s temo tajnic in šefov, zato ni čudno, da jo pogosto primerjajo celo z legendarno Marilyn Monroe.

Če bi heteroseksualno usmerjen moški zatrdil, da ob pogledu na zapeljivo zvezdnico bujne prsi niso tiste, ki mu najprej padejo v oči, bi igle na detektorju laži povsem ponorele. Ne glede na to, ali so te prsi naravne ali umetne, okoli česar se lomijo kopja, je njen dekolte za številne številka ena na svetu. Toda Christina je veliko več kot le 'dobra baba z dobrimi joški.

Več o igralki, ki rada ponosno poudari svoje obline (zaradi česar si lahko ženske končno oddahnejo), preberite v članku Christina Hendricks: Rada ima vse svoje kilograme.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2013

Story Story 20/2013, od 08. 05. 2013