Demi Lovato je še vedno naklonjena Rihanni

Demi Lovato je še vedno naklonjena Rihanni (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2020

Ljubezen, ki jo Demi Lovato goji do Rihanne, je še vedno velika.

Pevka je priznala, da je njena naklonjenost do ustanoviteljice Fenty Beauty še vedno močna med obiskom šova Ellen DeGeneres.

Med zadnjim obiskom v šovu je Demi izbrala Rihanno v igri "Who'd You Rather?" in poljub s pevko je še vedno nekaj, kar si resnično želi.

"Glejte, rada bi se poljubila z Rihanno, okej? Skupaj lahko tudi napiševa pesem, mogoče se potem kljunčkava v videospotu. Ne vem."

Na temo ljubezenskega življenja je tudi dodala, da ni več prijavljena na aplikacijah za zmenke in uživa v samskem življenju.

"Tam sem bila prijavljena kar nekaj časa, toda sedaj sem nekaj mescev preživela sama in spoznala, da sem oseba, ki bo že našla način, kako urediti stvari, ko sem žalostna, osamljena ali karkoli drugega. Boriti se moram sama in ne smem dovoliti, da nekdo moje težave rešuje namesto mene. Torej, trenutno sem samska in sobotne noči preživljam sama."

Dotaknila pa se je tudi zanjo boleče teme, in sicer se je zelo dolgo časa borila z motnjam hranjenja in odvisnostjo.

"Dokler prevzamete odgovornost, lahko premagate vse in se naučite ljubiti sebe na način, ki si ga zaslužite." Ali bo Rihanna kdaj uslišala njeno željo, pa bo pokazal samo čas.

Priporočamo