Demi Lovato spregovorila prvič po prihodu v bolnišnico

Demi Lovato spregovorila prvič po prihodu v bolnišnico (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2018

Ameriška pevka in igralka Demi Lovato se je prvič po prihodu v bolnišnico oglasila svojim oboževalcem na Instagramu.

Demi Lovato je v pismu, ki ga je objavila na svojem Instagramu, prvič spregovorila o bitki z odvisnostjo.

Demi je bila nedavno na zabavi, zjutraj pa jo je doma nezvestno našel njen varnostnik in ameriški mediji so se takrat razpisali, da naj bi se pevka predozirla z drogo. Na srečo se je vse dobro končalo, Demi pa so takoj odpeljali v bolnišnico, kjer je ostala na zdravljenju.

"Rada bi se vsem zahvalila za vso vašo podporo, rada bi se zahvalila družini, prijateljem, svoji ekipi in oboževalcem. In seveda Bogu, ki me je rešil, saj me drugače ne bi bilo več tukaj in vam ne mogla napisati tega pisma," je na Instagramu zapisala Demi, ki pa ni želela zaupati, katero drogo je vzela, kar bi bistveno olajšalo njeno zdravljenje.

"Naučila sem se, da ta bolezen ni nekaj, kar bi lahko sčasoma prebolela. To je nekaj, kar se moram naučiti kontrolirati, a žal nisem bila pripravljena ostati "čista"," je dejal Demi, ki bo za nekaj časa glasbeno kariero postavila na stranski tir in se posvetila svojemu zdravju.

"Zdaj potrebujem čas, da se lahko posvetim sebi in svojemu zdravju. Nikoli ne bom pozabila vse ljubezeni, ki ste mi jo namenili, veselim se dneva, ko vam bom lahko rekla, da sem premagala to odvisnost," je še dodala.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 5, 2018 at 1:53pm PDT