Demi Moore je v svoji avtobiografiji okrcala tudi bivšega moža Brucea Willisa

Demi Moore je v svoji avtobiografiji okrcala tudi bivšega moža Brucea Willisa (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2019

V zadnjih dneh med slavnimi in znanimi duhove buri avtobiografija igralke Demi Moore, ki je neusmiljeno razkrila podrobnosti iz svojega življenja.

Ni izpustila niti zelo bolečega poglavja o posilstvu, ki se ji je zgodilo pri 15-tih letih, njeni mami pa je moški za to dal denar. Bivšega moža Ashtona Kutcherja ni prikazala v ravno laskavi luči, saj se je zaradi njega udeleževala seksualnih igric v troje, čeprav to ni bila njena želja.

Okrcala pa je tudi Brucea Willisa, s katerim imata tri hčerke. A Bruce ji tega ni zameril, saj je prišel na promocijo njene knjige z naslovom Inside Out. Opisala je, kakšen je bil njun zakon in kaj so bili glavni razlogi za njuno ločitev.

Bruce je od nje pričakoval, da bo svojo kariero postavila na stranski tir in se posvetila vzgoji otrok, medtem ko je on snemal filmske uspešnice. A vrata do uspeha na velikem platnu so se začela odpirati tudi Demi, zato sama ni hotela izpustiti priložnosti, ki so se ji ponujale. To pa je vodilo do njunega razhoda.

Ko je spoznala (takrat že zelo uspešnega) Willisa, se je Demi prvič znebila odvisnosti od mamil in alkohola ter prekinila zarko z Emiliom Estevezom. "Bruce je mislil, da je vse, kar je povezano z mano, lepo. Moje strahove in tesnobo je zavil v svojo ljubezen," je zapisala.

Žal se njun zakon zaradi različnih pričakovanj ni obnesel, a se nekdanja zakonca razumeta še dandanes. Nenazadnje imata za to tri dobre razloge - njune hčerke.

Priporočamo