Demi Moore: Nima sreče z mladci

Vito je Demi med drugim zapustil tudi zato, ker so ga ob živce spravljali fotografi, ki so ga kot fanta velike zvezdnice spremljali na vsakem koraku.    
 (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
2. 1. 2013

Pred kratkim nas je razveselila novica, da je igralka Demi Moore, ki se je težko sprijaznila z ločitvijo od Ashtona Kutcherja, našla novo ljubezen. Zaljubila se je v 26-letnega Italijana, ki pa jo je že zapustil.

Ob pogledu na fotografije komaj 26-letnega Vita Schnabla bi marsikdo pomislil, da gre za fanta ene od hčerk Demi Moore, a se je izkazalo, da ima mladenič veliko večje apetite. Mediji so se takoj razpisali o novi romanci 50-letne Demi Moore, ki si je omislila fanta, osem let mlajšega od njenega nekdanjega soproga, 34-letnega Ashtona Kutcherja.

Izvedeli smo, da je njen novi izbranec trgovec z umetninami in sin slikarja ter filmarja Juliana Schnabla. Veliko se je govorilo tudi o tem, da je le dve leti starejši od Demijine najstarejše hčerke Rummer Willis in da bi to lahko ponovno povzročilo prepire med sestrami Willis, ki niso odobravale niti zveze z mladim Ashtonom in njihovo mamo.

Prvič so ju skupaj videli na začetku novembra, in sicer na zabavi, ki jo je v Indiji za 50. rojstni ruskega milijarderja Vladimirja Doronina organizirala njegova srčna izbranka Naomi Campbell in na katero sta bila oba povabljena.

Medtem ko je bil svet začuden nad tem, da si je Demi izbrala kar 24 let mlajšega fanta, pa Vitovi prijatelji niso bili niti najmanj presenečeni nad njegovo izbiro. Govori se namreč, da je bil kot 21-letnik v zvezi s tedaj 44-letno manekenko Elle Macpherson, pozneje pa še z devet let starejšo igralko Liv Tyler.

In ko se je ljubezenska zgodba šele ravno dobro začela in se je zdelo, da je zvezdnica končno našla srečo v ljubezni, je vsega konec. Vito jo je namreč zapustil, ker preprosto ni mogel več prenašati fotografov, ki so ga spremljali na vsakem koraku, poleg tega pa ji je zameril, da se stalno zabava.

Po njegovem mnenju takšno početje namreč ni primerno za žensko njenih let. Poleg tega se je hotel izkazati v morju raznih umetnikov, razmerje s slavno igralko pa ga je pri tem le oviralo, ker so ga vsi prepoznavali samo še kot 'fanta Demi Moore'.

Po vsem tem lahko le upamo, da Demi ne bo ponovno zapadla v depresijo in da se ne bodo vrnile njene težave z anoreksijo, s katerimi se je spopadala po ločitvi od Kutcherja, ki jo je prevaral.

 

Napisal Tim Jeras