Demi Moore: Omislila si je mladeniča

Demi po novem ljubi 26-letnega Vita Schnabla, ki ima že izkušnje z razmerji s starejšimi damami. (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
11. 12. 2012

 Po ločitvi od 16 let mlajšega Ashtona Kutcherja je 50-letna Demi Moore našla novega partnerja, komaj 26-letnega Vita Schnabla.

Spoznala sta se na začetku novembra v Indiji, kamor sta bila povabljena na zabavo za rojstni dan Vladimirja Doronina, partnerja manekenke Naomi Campbell.

»Plesala sta in se dotikala pred drugimi gosti. Bilo je očitno, da sta si všeč,« je povedal eden od očividcev, novopečena zaljubljenca pa sta vse od te zabave naprej menda neločljiva.

Podoben scenarij smo videli tudi na začetku zveze Demi in Ashtona, ko sta se kljub veliki starostni razliki noro zaljubila in 'zalepila' drug na drugega.

Demijin novi izbranec pa ni neizkušen v odnosih s starejšimi damami, saj je nekoč ljubil 49-letno manekenko Elle Macpherson in 35-letno igralko Liv Tyler, torej se lahko Demi povsem sprosti in prepusti divjim strastem.

Tako bo z manj bolečine prebrodila tudi bližajočo se uradno ločitev od Ashtona Kutcherja, ob kateri ji je po besedah njenih prijateljev še vedno kar precej težko. Še posebej zato, ker jo je Ashton takoj po koncu zveze 'nadomestil' z mlajšo kolegico Milo Kunis.