Demi Moore s 30 let mlajšim - parček se skriva pred javnostjo!

19. 1. 2018 | Vir: Lady
Deli
Demi Moore s 30 let mlajšim - parček se skriva pred javnostjo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Očitno pri nekaterih ženskah res velja izrek: mlajše je slajše. Vsaj pri igralki Demi Moore je tako, saj naj bi bila zaljubljena v kar 30 let mlajšega.

Igralka Demi Moore (55 let) je baje noro zaljubljena v Nicka Jonasa, ki ima le 25 let. Par ne želi, da bi njun odnos že postal javen, saj so njene prejšnje zveze vedno dvignile preveč prahu. Recimo tista z Ashtonom Kutcherjem (39 let), ki je bil od igralke tudi mnogo mlajši. Demi naj bi z glasbenikom Nickom Jonasom seznanila kar njena hčerka Rumer Willis (29 let).

Neki bližnji prijatelj je za medije dejal, da Rumer ve, da ima njena mama raje mlajše moške, in ker je vedela, da je Nick samski, se ji je zdelo, da bi bil pravšnji moški zanjo. Demi je bila z Ashtonom Kutcherjem poročena kar osem let, leta 2013 pa sta se razšla. Še prej je bila 13 let poročena z igralcem Bruceom Willisom (62 let), s katerim ima tri hčerke Rumer (29 let), Scout (26 let) in Tallulah (23 let). Pred Bruceom je bila poročena z glasbenikom Freddyjem Moorom (67 let).

Prva poroka pri 17 letih

Čeprav se zdi njeno življenje ena sama pravljica, ni ravno tako. Za srečno fasado se skriva precej nesrečna življenjska zgodba. Že v otroštvu ji ni bilo ravno z rožicami postlano, zelo slab odnos je imela predvsem z mamo. S Freddyjem se je poročila, ko ji je bilo samo 17 let, a se je po štirih letih ločila.

Po ločitvi od Ashtona pa je padla v globoko depresijo in bila povsem na dnu. Tolažbo je našla v drogah in na začetku leta 2012 je bilo z njo tako hudo, da so jo morali po hitrem postopku odpeljati v bolnišnico. Številni so poskušali njeno stanje pripisati stresu, nekateri pa trdijo, da naj bi se takrat predozirala. Zaradi odvisnosti od drog in motenj prehranjevanja se je njen odnos s hčerkami malce ohladil. Ko se je pozneje ozdravila, se je njihov odnos spet otoplil in danes se odlično razumejo.

Leta 2015 je Demi pretresel še en tragičen dogodek. V bazenu njene vile se je namreč utopil mladenič Edenilson Steven Valle, ki ni znal plavati in je nerodno padel v bazen. Takrat Demi sicer ni bila v mestu, a jo je tragedija globoko pretresla. Njegovi starši so igralko nato tožili in zahtevali 25 tisoč dolarjev odškodnine. Na koncu so se pogodili, a ni znano za kolikšen znesek. Demi so oprostili vseh obtožb in igralka si je pošteno oddahnila.

Parček se skriva pred javnostjo

Prava 'mačka'

Igralka je pred petimi leti, ko je praznovala okroglih 50 let, prejela laskav naziv 'cougar' leta, najbolj zaželene dame v letih, ki ima rada mlajše moške. Tako so določili na spletni strani CougarLife.com. Ustanoviteljica portala Claudia Opdenkelder pravi, da je Demi naredila veliko za družbo, da njen življenjski slog postaja nekaj povsem običajnega. Podarili so ji salonarje Christiana Louboutina z živalskim vzorcem in diplomo, ki jo bo vedno spominjala na naziv.

Živalski vzorec je seveda zaradi naziva 'cougar', ki pomeni puma. Res je Demi očitno veliko naredila, da zveza med mladim moškim in damo v letih ni več tak tabu. Ko se je prvič pokazala z Ashtonom Kutcherjem v javnosti, sta dvignila ogromno prahu. Vsi so jima napovedovali, da bo njuna zveza kratkega veka, a ni bilo tako. Celo poročila sta se in bila osem let par. In zakaj naj bi mlad moški imel rad starejšo žensko? Seksologi pravijo, da zato, ker so v postelji boljše od mlajših žensk, ker so bolj samozavestne in uživajo v svojem telesu.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord