Demi Moore v svoji avtobiografiji: "Posilil me je in plačal moji mami"

24. 9. 2019
Deli
Demi Moore v svoji avtobiografiji: "Posilil me je in plačal moji mami" (foto: Profimedia)
Profimedia

56-letna hollywoodska igralka Demi Moore je napisala avtobiografijo z naslovom Inside Out, ki že dviguje veliko prahu.

V njej je brez dlake na jeziku odkrito spregovorila o težkih življenjskih preizkušnjah, ki so jo z družbenega dna pripeljale do zvezdniškega trona.

Bralce je šokiral njen zapis o odnosu z njeno mamo, ki se je predozirala s tabletami, še ko je bila Demi otrok. Takrat ji je z rokami dobesedno vlekla tablete iz grla. Pri 15 letih je Demi doživela posilstvo, moški, ki je to naredil, je po dogodku plačal njeni mami. Igralka je zapisala, da je to bila ogabna materina izdaja.

Od doma je odšla pri zgodnjih letih in začela živeti z glasbenikom Freddyjem Moorom, s katerim se je tudi poročila. V zakonu sta bila pet let. Pozneje je spoznala igralca Brucea Willisa, ki je bil njen drugi mož in s katerim imata tri hčerke.

Po ločitvi od Willisa je hodila z Ashtonom Kutcherjem, s katerim se je pozneje poročila. A zakon ni bil srečen - Demi trdi, da jo je Ashton večkrat prevaral in jo celo dvakrat prepričal, da je sodelovala v seksu v troje. To obžaluje še dandanes, a takrat mu je hotela dokazati, da zna biti zabavna. Med njima je namreč 15 let starostne razlike.

V avtobiografiji je Demi neposredna in odkrita ter jasno pokaže, da je lahko pot do zvezd posuta z zelo bodečim trnjem.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan