Demi Moore zaljubljena v srbsko modno oblikovalko

Demi Moore zaljubljena v srbsko modno oblikovalko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
18. 12. 2018

Že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi bila igralka Demi Moore v zvezi s srbsko modno kreatorko Mašo Mandžuko.

Demi Moore (56) in Maša Mandužka (43) se v zadnjem času nenehno družita. In ko sta sami, naj bi bili tudi intimni, je za medije izjavil neki bližnji prijatelj obeh žensk. In da bi bilo vse skupaj še bolj zapleteno in misteriozno, naj bi ženski skupaj vzgajali deklico Rumi (2), za katero govorijo, da naj bi jo Demi tudi že posvojila. In kako to, da je Demi kar na lepem navdušena bolj nad ženskami kot moškimi? Kakor pišejo ameriški mediji, naj bi imela dovolj moških in se je zato zdaj osredotočila na ženske.

Fotografi so jo ujeli, ko se je z Mašo sprehajala po Los Angelesu, bolj natančno po Los Felizu. Igralka in stilistka naj bi bili skupaj že več kot dve leti, a o svoji zvezi v javnosti še nista spregovorili. Vse, kar pride v javnost, so njune skupne fotografije. Če je njuna zveza resnična, je to potem Demijino prvo resno razmerje, po tem ko se je razšla z Ashtonom Kutcherjem (40), s ka­terim je prekinila razmerje leta 2013. Še prej je bila igralka poročena z igralcem Bruceom Willisom (63), s katerim ima tri hčerke Rumer, Scout in Tallulah, ter s Freddyjem Moorom (68), s katerim pa nista imela otrok.

Z njim se je poročila, ko je imela komaj 18 let. Ko je bila poročena z Bruceom, sta v 90. letih prejšnjega stoletja veljala za enega najbolj vplivnih parov v Hollywoodu. Njun zakon pa se je zdel zelo trden, zato so bili številni presenečeni, ko sta se razšla. Bruce je pozneje izjavil, da je bilo zelo težko živeti pod nenehnim pritiskom javnosti. In očitno je bilo prav to tisto, kar je povzročilo razpad zakona. Ko se je Demi pozneje zaljubila v Ashtona, je imela 41 let, on pa 25. Zdelo se je, da jima bo uspelo, a jima ni. No, zdaj pa naj bi Demi raje poskušala ljubezensko srečo z žensko …Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia