Diane Kruger spregovorila o materinstvu pri 42 letih

13. 2. 2019 | Vir: Nova
Deli
Diane Kruger spregovorila o materinstvu pri 42 letih (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka Diane Kruger zase pravi, da je bila doslej preveč sebična, da bi imela otroke. 

Potem pa je po 40. letu začutila, da si želi ustvariti družino … In to je storila s svojim partnerjem, prav tako igralcem Normanom Reedusom (50), s katerim sta lani novembra dobila hčerko. Par o svoji zvezi ne mara veliko govoriti in sta novice o otroku kar nekaj časa skrivala. Podrobnosti o rojstvu tako niso znane, govorice o nosečnosti pa je igralka potrdila šele maja lani na filmskem festivalu v Cannesu. Norman že ima sina Mingusa Luciena Reedusa (20 let), ki ga je dobil med petletnim zakonom z manekenko Heleno Christensen (50 let). Diane je spoznal leta 2015 na snemanju filma Nebo, v katerem sta oba imela glavni vlogi.

Leto dni pozneje je igralka prekinila zvezo z igralcem Joshuo Jacksonom (40 let) in tako je bila pot novi ljubezni odprta. Diane pa danes odkrito pove, da je bila dolgo preveč sebična, da bi si želela imeti otroke. Poleg tega je čakala na pravega moškega, s katerim bi si sploh želela ustvariti družino. »Norman je po naravi zelo miren človek, ki me je naučil veliko, saj je sam že prej okusil vse radosti starševstva, in za to sem mu zelo hvaležna,« pravi Diane in dodaja, da stvari v življenje pridejo takrat, ko ste nanje pripravljeni.

»Prav zato sem srečna, ker sem čakala tako dolgo na otroka, saj sem zdaj nanj povsem pripravljena. Ko sem bila stara nekje 35 let, sem prvič pomislila, da bi si vseeno želela imeti otroka, a takrat sem morala počakati, da sem našla pravega moškega, s katerim bi si osnovala družino.« Diane je Normana spoznala leta 2015 na snemanju filma Nebo. Svojo ljubezen pa sta razkrila šele leto dni pozneje. Čeprav imata zdaj tudi otroka, o poroki še ne razmišljata.

»Seveda pa se držim tega, da nikoli ne reci nikoli. Zagotovo bi rada imela zabavo in rada bi bila oblečena v lepo obleko. Nikakor pa nisem verna, zato mi zakon kot sam ne pomeni veliko. Diane je enkrat že bila poročena, od leta 2001 do 2006 s francoskim igralcem Guillaumeom Canetom, ki pa je danes poročen z igralko Marion Cotillard, s katero ima hčerko in sina.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan