Vse zdaj zanima, kako je z Dinom Merlinom, njegovi prijatelji razkrili tole ...

12. 4. 2024
Deli
Dino Merlin (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Med njegovimi oboževalci je zaskrbljeno završalo, saj se je izvedelo, da so ga v četrtek zvečer prepeljali v bolnišnico.

Dino Merlin je glasbenik, ki ima oboževalce po celi nekdanji skupni državi, seveda tudi v Sloveniji. Vedno, ko gostuje pri nas, so njegovi koncerti odlično obiskani. Zato ne čudi dejstvo, da je številne zelo skrbelo, ko se je izvedelo, da so ga v četrtek zvečer prepeljali v bolnišnico.

In kaj se je zgodilo? Reševalci so prišli k njegovi trgovini Magaza, ki se nahaja na Baščaršiji in ga pod roko odpeljali do rešilca. Očividci so hrvaškim medijem zaupali, da ni bil videti dobro in da je komaj hodil. "Tu živimo in ga pogosto vidimo, ko pride do svoje trgovine," so še dodali. Dinu Merlinu je okrog 21. ure postalo slabo, z njim je bila hčerka Nadia, ki je hkrati njegova asistentka in mu pomaga pri vseh zadevah.

Zdaj pa je očitno vse v redu. "Dino je dobro, počuti se dobro. Bilo mu je slabo, a zdaj je odlično. Je že doma, v Sarajevu," so za Avaz sporočili iz njegove ekipe. Medtem pa se njegovi prijatelji hecajo, da mu je morda postalo slabo, ker je pojedel preveč baklav ...

Kakor koli že, oboževalci v Sloveniji mu želijo hitro okrevanje in vse dobro. Še pred kratkim - pred slabim mesecem, če smo natančni - je sarajevski glasbenik razprodal ljubljanske Stožice, kjer je s svojim nastopom čisto navdušil občinstvo. Zagotovo bo, takoj ko povsem okreva, prišel tudi v naše kraje in s svojo glasbo razveselil tiste, ki mu vsa ta leta stojijo ob strani in zvesto spremljajo njegovo kariero.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec